2777
2789

سلام دوستای گلم من چهارماه پیش تمام ازمایشات قبل بارداری و دادم بجز بالا بودن پرولاکتینم هیچ مشکلی نداشتم پرولاکتینم۴۱بود ک نرمالش زیر ۱۸و بعد اون دوماه دارو مصرف کردم این چند ماه هم قصد بارداری داشتم اما نمیشد یک هفته پیش ازمایش پرولاکتین تکرار کردم ۳/۷شده بود ....عزیزانی ک تجربه دارن ایا ممکنه بازم بره بالا؟؟بعد چند وقت میره بالا؟؟

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
منم پرولاکتینم بالاست ولی هنوز پیگیرش نشدم اخه مجردم

حتما پیگیر شو عزیزم من همیشه پریودام نامنظم بود گاهی بیست روز بعد موعدم میشدم و اینقدر درد وحشتناک داشتم ک روزی دوسه تا نوافن باید میخوردم از ده روز قبل پریودم هم زیر دلم درد داشتم تیر میکشید ک ضعفم میزد ی سینه دردهایی میکشیدم همش حس میکردم سینه هام الان بترکن...اصلا نمیتوتستم سوتین ببندم خلاصه خیلی بدبختی داره تا الانم نزاشته باردار بشم ک یک هفته پیش اومده پایین دیگه نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما پیگیر شو عزیزم من همیشه پریودام نامنظم بود گاهی بیست روز بعد موعدم میشدم و اینقدر درد وحشتناک د ...

اخه رفتم دکتر گفت پریودات نامنظمه؟گفتم نه منظمه 

اخه دقیق سر موعد پریود میشم

گفت خب شایدم اشتباه شده جوابش یبار دگ باید آزمایش بدی منم دگ وقت نکردم دوباره برم آزمایش

😈
اخه رفتم دکتر گفت پریودات نامنظمه؟گفتم نه منظمه  اخه دقیق سر موعد پریود میشم گفت خب شایدم اشت ...

اولین نشونه بالابودن پرولاکتین نامنظمی پریوده اگ قبل ازمایش قرص یا دارو مصرف کرده باشی هم بالا نشون میده واسترس هم داشته باشی بالا نشون میده واسه من موقع ازمایش یکم ترسیدم ۱۳۰شد دفعه اول دوروز بعد رفتم چک کردم ۴۱شد

اولین نشونه بالابودن پرولاکتین نامنظمی پریوده اگ قبل ازمایش قرص یا دارو مصرف کرده باشی هم بالا نشون ...

من خیلییییی استرسی هستم حتی موقع آزمایش هم استرس داشتم و پرولاکتینم ۷۴ بود

پس ممکنه بالا نباشه و بخاطر استرسم بالا تشون داده باشه؟

😈
من خیلییییی استرسی هستم حتی موقع آزمایش هم استرس داشتم و پرولاکتینم ۷۴ بود پس ممکنه بالا نباشه و بخ ...

اره حتما همینطوره....من تپش قلب گرفتم موقع از اولی ک شد۱۳۰ استرس خیلیییی تاثیر داره وقت کردی باز برو چک کن