2777
2789
عنوان

اونایی ک تنبلی تخمدان دارن بیان

103 بازدید | 14 پست

من الان تحت نظرم برای رژیم پسر دکترم گفت باید باید معاینه بشی روی تخت درازکشیدم 2تا دست روی شکمم گذاشت گفت تنبلی داری در حالی ک نه موهای زائد دارم و نه پریودیم عقب جلو میشه یعنی حدسش درست بود؟؟؟مگه نباید سونو بدیم واسه تنبلی

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤔🤔🤔من ک بخاطر نامنظم بودن پری و بعدش ازمایش و سونو گفت ک تنبلی دارم،

چطور تشخیص داذه سریع

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
حتما سونو میخواد.میخواسته حرفه ای بازی در بیاره

یعنی ممکنه حدسش اشتباه باشه؟؟؟؟دکترم لیسانسه مامایی هستش الانم بهم قرص داده

پس تشخیص دکترت اشتباه بوده مگه میشه بافشاردادن شکم فهمید مشکل داخلیت چیع ؟!

بهم قرص یاز داده ک خیلیییییی حالمو بد میکنه لکه بینی و حالت تهوع شدید از صب تا شب تازه الان یه ماهه دارم مسخورم فردا باید برم پیشش اگه بهم دوباره قرص بده بهش بگم ک سونو بنویسه؟

یعنی ممکنه حدسش اشتباه باشه؟؟؟؟دکترم لیسانسه مامایی هستش الانم بهم قرص داده

عزیزم پس دکتر نیست.حتما برو متخصص زنان سونو بده.الکی قرص نخور

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم پس دکتر نیست.حتما برو متخصص زنان سونو بده.الکی قرص نخور

خودم میتونم برم سونو بدم یا حتما باید دکتر بنویسه؟

خودم میتونم برم سونو بدم یا حتما باید دکتر بنویسه؟

عزیزم باید برید متخصص زنان

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،