2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم خورده از برادرم و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 42 پست
اینم بگم من خونه دارم و از شوهرم پول میگیرم خیلی دخالتش نمیدم توی خرج کردنام ولی میترسم یهو بگه تاز ...

عزیزم فعلا سعی کن بهش نگی پول میخوای و یه کم مدیریت کن... بعدا بهش بگو... 

بعدم حتما پیامک کن به داداشت ک این پول بابت چی بوذه دوباره ب شوهرت نگه. 

عزیزم خدا مادرت رو بیامرزه. 

ی مدت کج دار مریز خرج کن به این زودی پول نخوای. 

با شوهرت اوقات تلخی نکن. به برادرت وقتی شوهرت خونه نیست زنگ بزن قربون صدقه اش برو  . بگو خوابت رو دیدم. بگو خواب مامان رو دیدم. ..

به امید خدا چند وقت بعد خوب میشن با هم.

وقتی شوهرت پشت برادرت یا برعکس صحبت می کنن از اون یکی دفاع نکن می فهمن بی خود دارن به تو می گن دیگه پیشت نمی گن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا ولی دلم برا داداشت هم سوخت 

من دلم برای هر دو می سوخت

به شوهرم میگفتم هرچقدر من بی مادر شدم اونم همینطوره تو بزرگی کن 

ولی اینقدر که هر دو بی گذشت شدن به خودم میگفتم به درک هر چی سرشون اومد حقشونه

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستید؟🌺
عزیزم خدا مادرت رو بیامرزه.  ی مدت کج دار مریز خرج کن به این زودی پول نخوای.  با شوهرت ا ...

خیلی خوبه این سیاست ها

من یکم نابلدم

اتفاقا وقتی بابام پشت سر شوهرم میگفت از شوهرم دفاع میکردم

وقتی شوهرم پشت اونا از اونا

شوهرم همش میگفت تو خانوادت رو به من ترجیح میدی

من از ته دل معتقد بودم شوهرم کار اشتباهی کرده و تند رفته خصوصا توی اون موقعیت

برای همین هر چقدم باهاش حرف میزدم انگار میفهمید از ته دل نمیگم

الهی... خدایا... عزیزم خداروشکر ب نظر میاد زندگیت با همسرت خوبه... همه رفتن پی زندگیشون... اصلا فکرت ...

مرسی عزیزم

اره الحمدالله میگذره

ولی خب مثلا با خاله هام میریم جایی داداشمم هست و یه مرد دیگه

به شوهرم میگم نیا . چون وقتی با هم حرف نمیزنن فقط فضا رو سنگین میکنن و اعصابشون خورد میشه

مرسی عزیزم

واقعا احتیاج داشتم خودمو تخلیه کنم 😓

عزیزم فعلا سعی کن بهش نگی پول میخوای و یه کم مدیریت کن... بعدا بهش بگو...  بعدم حتما پیامک کن ...

اره یکم دودل بودم الان نظرها رو خوندم مطمئن تر شدم

اصلا با هم ارتباطی ندارن دیگه 😑

خواهر ندارید؟

نه عزیزم

دوتا برادر بزرگ تر دارم

داداش کوچیکم اصلا خودشو دخالت نداد توی دعوا ها

و با وجود مخالفت بابام، بازم خونمون میومد حرفای شوهرمم رو هم می شنید ولی حرفی نمیزد

عزیزم شما به خاطر بچت حرص نخور ،خدا مادرت رو رحمت کنه ،ان شالله اونا هم سر عقل میان ، خوب کاری کردی ...

مرسی عزیزم

واقعا احتیاج داشتم یکی تاییدم کنه

ای بابا.همه چی گذشت ولی کاش از اول سفت و سخت وايمستادي و نميذاشتي برادرت و شوهرت با هم شراکت کنن.من مجردم ولی اگه ازدواج کنم از گشنگی هم بمیرم نميذارم شوهرم با خونواده م  تو کار و سرمایه شراکت کنن.چون همیشه تو شراکت بحث و نارضایتی هست.زن بیچاره هم این وسط چیکار بايد کنه و طرف کی رو بگیره.ولی شما صد در صد شوهرتو بچسب که پشت و پناهته

خیلی خوبه این سیاست ها من یکم نابلدم اتفاقا وقتی بابام پشت سر شوهرم میگفت از شوهرم دفاع میکردم وق ...

هر چقدر بهشون توضیح بدی دور باطله باعث میشه بحث کش دار تر شه.

من تو موقعیت تقریبا مشابه بودم البته شراکت نبود برادرم برای همسرم کار می کرد آنقدر جواب ندادم و تایید و تکذیب نکردم که هیچ طرفی دیگه برام درد و دل نکرد. وقتی از کسی که نیست دفاع می کنی طرف مقابل هی می خواد قانع ات کنه.  😟😟

همین که خودت رابطه ات رو با برادرت که تازه مادر و خواهر و شوهر خواهر و شغل رو باهم از دست داده , ترمیم کنی کافیه.  فردا شوهرت نبود زنگ بزن بگو خواب دیدم مامان گفته تو رو به من سپرده.  بیا ی غذای مامان پز بخور خونمون.