2777
2789
عنوان

دلم گرفته

89 بازدید | 11 پست

سلام. دو روز تاسوعا و عاشورا رورفتیم شهرستان .اونجا پسری رو دیدم که قبلا همدیگه رو دوست داشتیم ولی ب دلایلی نشد باهم ازدواج کنیم .ازاون روز که برگشتم خونه اصلا حالم خوب نیست.دلم گرفته انگار دارم خفه میشم .همش توذهنمه هیچ جور از ذهنم بیرون نمیره هیچی خوشحالم نمیکنه.....

منم مثل شما خیلی دلم گرفته

فقط بخودت تلقین کن مهم نیست مهم نیست اینقدر بگو که برات بی ارزش بشه خودم دارم امتحان میکنم کم کم داره بی ارزش میشه

شادی روح شهید مجید قربانخانی صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما خیلی دلم گرفته فقط بخودت تلقین کن مهم نیست مهم نیست اینقدر بگو که برات بی ارزش بشه خودم ...

نمیشه هچ جوری نمیشه تلقین کرد..اصلا ازوقتی دیدم دگرگون شدم .اونم همین طور نگاهش همچین باحسرت بود اصلا یادم نمیره..خواهرم نذاشت بهم برسیم

نمیشه هچ جوری نمیشه تلقین کرد..اصلا ازوقتی دیدم دگرگون شدم .اونم همین طور نگاهش همچین باحسرت بود اصل ...

عزیزم هرچی بوده مال گذشتش الان که ازدواج کردی بیخیال

من موندم و یه دنیا دردوغم    پسره هم مذهبی بود تازه امسالم رفت حوزه    یجوری دلم شکست که تا اخرعمرم یادم نمیره و نمیتونم تیکه هاشو جمع کنم  ویران شدم