2777
2789
عنوان

بیایید بگید چکار کنم

340 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها ..شوهر من شغلش ازاده چند تا دخترم براش میکنند من همیشه با کارش و حضور دخترا مشکل داشتم چون کلا هم دخترهای جلف میان‌پیشش برا کار ولی خب بهش اعتماد داشتم همیشه اینم بگم کارش طوریه که بیشتر روز و حتی شب و بیرون از خونه هست شاید روزی دو سه ساعت خونه باشه اونم یه تیکه تو گوشیشه منم خیلی گیر نمیدادم میگفتم لازمه ی کارشه دیگه ..گوشیشم چند تا رمز من جمله اثر انگشت داره منم حتی نمیدونم  بک گراند گوشیش چیه اصلا فضولی هم نمیکردم هیچ وقت امروز تا لنگ ظهر خوابیده بود قرار بود غذا از بیرون بگیره هر چی صداش زدم‌پا نمیشد منم میدونستم رو گوشیش حساسه انگشتشو گذاشتم‌رو گوشی که بترسه به خاطر گوشی پا شه ولی خوابش سنگین بود گوشی هم باز شد منم کنجکاو شدم‌گفتم یه چرخی بزنم تو گوشی رفتم واتساپش پیاماش و با یکی از دخترای مغازش خوندم اصلا بهم بهم ریختم خیلی صمیمی بودند شوهرم یه چیزایی بهش گفته اصلا باورم‌نمیشد ..دختره با یکی از بچه های دیگه دعواش شده بود تو مغازه شوهرم اینقدر نازش و خریده بود که نگو  اینقدر عاشقانه پیاماش 😭😭😭😭😭خیلی بهم ریختم شوهرم اصلا ما رو جایی نمیبره از صب تا شب شب تا صبح به بهانه ی کار تو مغازست  منم میگم بذار‌کار‌کنه شاید بتونیم خونه ای چیزی بخریم خیلی هم قناعت کارم  این پیاما رو که دیدم نابود شدم اینم بگم من اصلا مغازه شوهرم نمیرم  شاید سالی یه بار  شوهرم میگه نیا...حالا چکار کنم بهش بگم اینا رو خوندم و فهمیدم یا نه؟؟

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی برای شوهرم خوبم  تازه همه میگن شوهرشو در اوردی  نه مسافرتی نه گردشی هیچی هیچ وقتم غر نمیزنم که آقا داره زحمت میکشه سرش شلوغه 

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

آخه چکار کنم من شوهرم اصلا اجازه نمیده  دخالتی تو کارش داشته باشم حنی مغازش نمیذاره برم  گوشیش و حق ندارم دست بگیرم میگه  تو زندگی کاری و رفیقام اصلا دخالتی نکن