2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره بخای کجای روسیه زندگی کنی

مسکو خیلی گرونه

نوقا سیبری ارزون تره ولی خیلی سرده منفی 40 درجه رو میتونی تحمل کنی؟

سن پطرزبورگ سرد نیست از مسکو ارزون تره ولی بازم گرونه 

امضا   

راستی عزیزم برای مهاجرت تحصیلی میدونید چطور میشه تنها اقدام کرد ؟ یعنی بدون کمک موسسه 

چون خیلی ها میگن فقط کافیه برین تو سایت دانشگاه مورد نظر و از اونا پذیرش بگیرین و بعدش هم که ویزا دست ماست 

ولی خب من یکم گیج شدم و نمیدونم از کی اقدام کنم 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
نمیدونم یادم نی ولی میدونم خیلی گرونه نسبت ب شهرای دیگه اش 

من تو نت خوندم زندگی دانشجویی ماهی550 دلار

دوستم اونجاس

تو اینستاش میبینم همش در حال دوردوره،گفت 1000 دلار

من گیج شدم

من تو نت خوندم زندگی دانشجویی ماهی550 دلار دوستم اونجاس تو اینستاش میبینم همش در حال دوردوره،گفت 1 ...

اره روسیه ک اخر عشق و حاله

دوست عموم رفته بود گفته بود چشمت ک ب کوچه خیابوناش بخوره وطن و خانواده و همه چیو کلن فراموش میکنی  

امضا   
راستی عزیزم برای مهاجرت تحصیلی میدونید چطور میشه تنها اقدام کرد ؟ یعنی بدون کمک موسسه  چون خیل ...

من درباره ایتالیا نمیدونم

بنظرم بهتره با موسسه برید

چونکه ایتالیا قبلش ازمون میگیرن،با توجه به نمره تون فکر کنم باید دانشگاه انتخاب شه

من تو نت خوندم زندگی دانشجویی ماهی550 دلار دوستم اونجاس تو اینستاش میبینم همش در حال دوردوره،گفت 1 ...

معادل چقدر پول ایران میشه؟

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
من درباره ایتالیا نمیدونم بنظرم بهتره با موسسه برید چونکه ایتالیا قبلش ازمون میگیرن،با توجه به نمر ...

البته همه ی کشورها رو میشه با هماهنگی خود دانشگاه رفت ولی خب اره ازمونم هست بازم ممنون امیدوارم کار شما هم درست بشه

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.