بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستی عزیزم برای مهاجرت تحصیلی میدونید چطور میشه تنها اقدام کرد ؟ یعنی بدون کمک موسسه
چون خیلی ها میگن فقط کافیه برین تو سایت دانشگاه مورد نظر و از اونا پذیرش بگیرین و بعدش هم که ویزا دست ماست
ولی خب من یکم گیج شدم و نمیدونم از کی اقدام کنم
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
من درباره ایتالیا نمیدونم بنظرم بهتره با موسسه برید چونکه ایتالیا قبلش ازمون میگیرن،با توجه به نمر ...
البته همه ی کشورها رو میشه با هماهنگی خود دانشگاه رفت ولی خب اره ازمونم هست بازم ممنون امیدوارم کار شما هم درست بشه
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.