2777
2789
عنوان

دور از چشم شوعرتون طلا ميخريد؟؟؟

842 بازدید | 43 پست

من يه دوست نزديك دارم 

با شوهرش خوب نيست 

خيلي ازش خيانت ديده

همش قايمكي و ور از چشم شوعرش حقوقشو ميده طلا ميخره 

ميگه مرد خوب نداريم

مرد وفادار نداريم 

مرديكه خيانت نكرده فرصت و موقعيتشو نداشته 

(اينارو دوستم ميگه)

راستش يكم منم بدبين شدم 

چون خودمم عر چي مرد بين همكارو فاميل ديدم يا صيغه داشته يا دوست دختر يا به فكر داشتنه 

تك و توك خوباشم ديدم ولي هيچكدوم پولدار و خوش هيكل نبودن يا موقعيتش نبوه 

يجوراي بخوان هم دنبال زن و دختر برن  كسي حسابشون نميكنه 

دوستم معتقده زن بايد هميشه يه پسانداز.مخفي اشته باشه 

راستش منم وسوسه شدم يكم طلا اينا بخرم قايمكي ولي حس خوبي ندارم 

با همسرم خيلي خوبيم با شخصيت و دوستم اره اما ميدونم ممكنه گول بخوره سادست و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم یه بار خیلی جدی بهم گفتش اگه چیزی رو ازم قایم کنی هیچ وقت نمیبخشم 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

باور كن همين ك تصور بد در موردش داري و فك ميكني ممكنه گول بخورهركارو خراب ميكنه طبق قانون جذب!

بعدشم خودت شاغلي يا نه؟

فكر بديم نيست اگر ماهانه ي مقدار مشخصي بهت ميده جمع كني و طلا بخري.يا اگر خودت شاغلي چ اشكالي داره؟!

ولي ذهنيتتو درست كن☺️☺️☺️

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

یواشکی چی با پول خودت دیگه یواشکی نیست که😐من خودش میدونه خونه زمین یا طلا میخرم

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

یعنی چی این حرفتون

دوستتون چه اعتقادات زشت و چرتی داره

دور و بر من پر از مردای موفق و پولداره با ظاهر اراستس

که حتی نگاه به زنی جز زن خودشون نمیکنن

تو رو خدا این تاپیک ها رو نزنید

این قدر افکار خانوما رو مسموم نکنید😒

خب بهش بگی میخوام حقوقمو طلا بخرم ،چی میگه؟مخالفت میکنه؟بعد ازت نمیپرسه پس حقوقت کو؟

همسرم اصلا كنكاش نيس 

من پولامو هر جا بخوام خرج كنم 

بخوام طلا بخرم جوري ميخرم كه مثلا به چشم نياد 

در حد هر ماه مثلا يه گرم دو گرم نه بيشتر 

من همسرم خوشتیپه خوشگله و باصداقت و مهربون و تحصیل کرده است...فقط شرایط مالی خوب نداره اونم پیشنهاد کار داره قبول نمیکنه میخواد درس بخونه 

الخمدلله راضیم و احساس خوشبختی میکنم چون وفادار و مرده ...رفیق هست مرد خوب همونطور ک زن خوب هست نذار دوستت روت تاثیر بذاره و زندگیتو خراب کنی 

صداقت پایه زندگیه دروغ هم کلید همه بدی ها مطمئن باش یه دروغ دلیلی میشه برای هزاران دروغ بعدی