2777
2789
عنوان

خرید لباس خاص برا بچهاتون

153 بازدید | 12 پست

خانما سلام

من میخوام دخترم که نزدیک یک سالش میشه لباس های خاص از این به بعد بپوشمش....دلم میخواد از اینستا سفارش بدم.....کیا از اینستا سفارش دادن....و معتبره ادرسشم به من بده....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی جواب نمیده

فکر کنم وضعیت انقد به جماعت فشار اورده که دیگه به چیز خاص فکرنمیکنن همین که شکم بچه اشون رو سیر کنن هنر کردن

عشق اول اونی نیس ک اول از همه اومده...  اونیکه وقتی ک اومده دیگه هیشکی نمیتونه جاشو بگیرهه😘😘😘😘😘😘😘

الان دیگه لباس خاص وجود نداره چون همه دارن از اینستا میخرن یادمه برای دخترم ۷ سال پیش به راحتی تیپای خاص میزدم اما الان با اومدن اینستا واقعا سخت شده ما نصف بچه های فامیلمون لباساشون خاصو یه شکل چون همه از پیجا میخرن😂

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

توروخدا ازالان باروان بچه هاتون بازی نکنین

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
کسی جواب نمیده

راستی به نظر من از اینستا اینا سفارش نده پسر منم یک سالشه با این که حضوری میرم خرید میکنم بعضی اوقات که مثلا خوابه و خسته هس دیگه تنش نمیکنم همین طوری چشمی میگیرم با این حال باز بعضی لباس ها اندازش نمیشه مثلا تنگ میشه کوتاه میشه حضوری بهتره به نظرم

عشق اول اونی نیس ک اول از همه اومده...  اونیکه وقتی ک اومده دیگه هیشکی نمیتونه جاشو بگیرهه😘😘😘😘😘😘😘
ادرسشو نداری

بچت پسره یا دختر 

چند سالس 

بخاطر این میپرسم که ببینم پیج نوزادی میخوای یا بزرگتر البته من برای دختر سراغ دارم

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍