من میخوام دخترم که نزدیک یک سالش میشه لباس های خاص از این به بعد بپوشمش....دلم میخواد از اینستا سفارش بدم.....کیا از اینستا سفارش دادن....و معتبره ادرسشم به من بده....
الان دیگه لباس خاص وجود نداره چون همه دارن از اینستا میخرن یادمه برای دخترم ۷ سال پیش به راحتی تیپای خاص میزدم اما الان با اومدن اینستا واقعا سخت شده ما نصف بچه های فامیلمون لباساشون خاصو یه شکل چون همه از پیجا میخرن😂
میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
راستی به نظر من از اینستا اینا سفارش نده پسر منم یک سالشه با این که حضوری میرم خرید میکنم بعضی اوقات که مثلا خوابه و خسته هس دیگه تنش نمیکنم همین طوری چشمی میگیرم با این حال باز بعضی لباس ها اندازش نمیشه مثلا تنگ میشه کوتاه میشه حضوری بهتره به نظرم
عشق اول اونی نیس ک اول از همه اومده... اونیکه وقتی ک اومده دیگه هیشکی نمیتونه جاشو بگیرهه😘😘😘😘😘😘😘