2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم؟

177 بازدید | 4 پست

سلام من به دوستم پول قرض دادم حدودا یه ماه پیش

قرار شد چند روزه پس بده، الان یه ماه شده و هیچی نمیگه منم لازم دارم چجوری بهش بگم؟!

✨🍃 فَوَقَعَ مَا وَقَعَ 🥀 💫

همسایه ما هم پارسال بهمن پول گرفته هی میگه این ماه حقوق بگیرم میدم نمیده بعد هر دفعه میبینیمش خداد تومن خرید کرده به قرآن😳😠ما هم رومون نمیشه چیزی بگیم

خدا، گاهی به صورت لیوانی آب خنک است، گاهی به صورت پسرکی که به روی زانوان شما می جهد، یا زنی افسونگر و یا فقط به صورت یک گردش کوتاه سحری. خوشا به سعادت کسی که بتواند او را در زیر هر نقابی بشناسد!
همسایه ما هم پارسال بهمن پول گرفته هی میگه این ماه حقوق بگیرم میدم نمیده بعد هر دفعه میبینیمش خداد ت ...

آخه وضعشون خیلی خوبه در مقایسه با منی که بیکارم و هیچ درآمدی ندارم اونم تنها پس اندازم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه وضعشون خیلی خوبه در مقایسه با منی که بیکارم و هیچ درآمدی ندارم اونم تنها پس اندازم بود

اینام همینطورن مامان من میگه زشته توی همسایگی ولی من بودم میگفتم شمام پیام بده بگو عزیزم من پولمو احتیاج دارم اگه ممکنه بیار بده❤

خدا، گاهی به صورت لیوانی آب خنک است، گاهی به صورت پسرکی که به روی زانوان شما می جهد، یا زنی افسونگر و یا فقط به صورت یک گردش کوتاه سحری. خوشا به سعادت کسی که بتواند او را در زیر هر نقابی بشناسد!
اینام همینطورن مامان من میگه زشته توی همسایگی ولی من بودم میگفتم شمام پیام بده بگو عزیزم من پولمو اح ...

آره منم تو رو دروایسی و رفاقت گیر کردم، الان پیام میدم مرسی عزیزم