2777
2789
عنوان

هاله بی بی بعد چند ساعت

321 بازدید | 22 پست

سلام امروز یک هفته از موعدم میگذره، چون قرص مدروکسی میخوردم برا تنظیم همیشه سر تاریخ می شدم، ماه پیش روز موعدم بی بی گذاشتم هاله انداخت رفتم آز مثبت شد ولی عدد بتا اومد پایین و سقط شد، این ماه هرچی بی بی گذاشتم منفی بود تا امروز صبح که ناشتا و با اولین ادرار صبحگاهی گذاشتم، اولش منفی شد منم گذاشتمش کنار چهار پنج ساعت بعد نگاهم بهش افتاد دیدم یه هاله انداخته، ممکنه مثبت باشه؟؟؟؟ دفعات قبل که منفی بود حتی بعد چند ساعتم هاله نمینداخت

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالای ۳ الی ۴ دیقه منفیه عزیزم بازم فردا تست بزن

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

چند وقته سقط کردی عزیزم 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

منم قبلا اینطوری شدم بعد ۱ ساعت از اینم پررنگ تر بود ولی منفی بود عزیزم  باید صورتی بشه ها خاکستری و اینا حساب نیست فک کنم

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔