الهه_شب_دخت مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 3579 عنوان می شه تو خونه طراحی سیاه قلم یاد بگیرم ؟ 78 بازدید | 5 پست دوست دارم ی هنری داشته باشم امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم 1398/06/22 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
matiksorati عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 3542 نمیدونم یاد گرفتنش چیز دور از ذهنی نیست ولی خوب باید یه معلم باشع ایراداتو بگیره و تکنیک های لازمو بهت بگه مثلا شکل گرفتن قلم و سایه زدنو و اینا
goli_66 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4366 والا این چیزا رو اگه از بچگی کار نکردی باید بری کلاسدوست من از صفر شروع کرد الان نقاشی رنگ و روغن هم میکشه یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
الهه_شب_دخت مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 3579 والا این چیزا رو اگه از بچگی کار نکردی باید بری کلاس دوست من از صفر شروع کرد الان نقاشی رنگ و روغن ... دوستت استعدادم داشت یا فقط علاقه منم دوستم بعد ۵ سال دیدم از نقاشی چهره تا بی جان تا تابلو برجسته و رنگ روغن ی کاری کرده بود کفم برید امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
goli_66 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4366 دوستت استعدادم داشت یا فقط علاقه منم دوستم بعد ۵ سال دیدم از نقاشی چهره تا بی جان تا تابلو برجسته و ... دوستم آدم با استعدادیه ولی خب میگم با تلاش و پشتکار به اینجا رسیدهاونم کاملا از صفر شروع کرد. شما هم حتما کلاس برو و ادامه بده یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰