2777
2789
عنوان

یه سوال درباره جلسه قبل از نامزدی

155 بازدید | 13 پست

خانوما لطفا راهنمایی کنید

واسه جلسه قبل از نامزدی که خانواده دو طرف می خوان در مورد مهریه و جهیزیه و اینطور چیزا به توافق برسن نیاز هست داماد دسته گل ببره

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اابته بستگی داره چند جلسه قبلش رفته باشن و چی برده باشن. اگه دفعه قبلی دسته گل برده ن، میتونن شیرینی ببرن.‌دست خالی نباشن فقط دیگه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
اابته بستگی داره چند جلسه قبلش رفته باشن و چی برده باشن. اگه دفعه قبلی دسته گل برده ن، میتونن شیرینی ...

گیج شدم ببریم دسته گل یه نبریم؟

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
اگه میدونید اوکی میشید یعنی احتمال بالایی میدید اوکی شید ببرید بعدا سرشکستگیش نمونه براتون هی بگن

ممنون آره این خوب بود

ممنون آره این خوب بود

اره. جدی میگم. بسنجید ببینید واقعا اوکی میشید یا نه. دیدید احتمالش کمه ضرر نزنید به خودتون ولی اگه مطمئنید یا احتما 90 میدید یا پسرتون جونش به جون دختره بنده به همم بخوره دست اخر میره سراغش دیگه خودتونو واسه یه گل کوچیک نکنید. این میمونه یادشون دیگه تا نوه هاشونم دنیا بیاد اگه ادمای کوته فکری باشن احتمال داره هی بازگو کنن همه جا

اره. جدی میگم. بسنجید ببینید واقعا اوکی میشید یا نه. دیدید احتمالش کمه ضرر نزنید به خودتون ولی اگه م ...

آره راست میگی 

ممنون که وقت گذاشتی

گیج شدم ببریم دسته گل یه نبریم؟

منظورم اینه ک یه دسته گل واجبه.‌ ولی دوتا کردنش چیزی نیس ک اگه نبرید بی احترامی باشه و یا جای حرف. تنوع تازه بهتره. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
منظورم اینه ک یه دسته گل واجبه.‌ ولی دوتا کردنش چیزی نیس ک اگه نبرید بی احترامی باشه و یا جای حرف. ت ...

آها 

ممنون