aftab67 مدیر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 258 عنوان نیلا یا پرنیا؟ | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 18 پست اسم پسرم پارساس اسم نیلا رو دوست دارم بین اینا موندمپرنیا مانیسانیلا همه میگن پرنیا بهتره پسرم که میگه هر چی بزاری من پرنیا صداش میکنم😁نظر بدین دوستان کدوم بهتره در سرزمینی که سایه آدم های کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است... 1398/06/22 | 02:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aftab67 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 258 پارسا و پریسا خیلی شبیه همن پریسا همه میگن پری دوست ندارم پری صداش کنن وگرنه قشنگه در سرزمینی که سایه آدم های کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است...
nillak عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 10590 دقیقا منم زیاد دوستش ندارم ولی به خاطر پسرم ،،، دوست ندارم ناراحت شه باورمن اصن فرقي نداره!من اسمم نيلوفره حالا سارا بود مثلا چ اتفاقي مي افتاد ك حالا نمي افته؟!😄من ديدم ب اسم اينه ك صدا ميكنن بدونم باهام كار دارن و جواب بدم 😂و زشتم نباشه كفايته🤷🏻♀️😊راستي مباركه☺️ پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته
aftab67 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 258 باورمن اصن فرقي نداره!من اسمم نيلوفره حالا سارا بود مثلا چ اتفاقي مي افتاد ك حالا نمي افته؟!😄 من د ... ممنون عزیزم آره واقعا ولی من نمیدونم چرا حساس شدم همسرم که بی خیال میگه همه اینا که میگی قشنگه یکیشو بزار در سرزمینی که سایه آدم های کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است...
aftab67 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 258 امشب رفته بودیم فروشگاه یه لباس دخترونه برداشتم شوهرم گفت میخوای برای مانیسا بخری پارسا سریع گفت پرنیاااا منم گفتم نیلا کلی خندیدم در سرزمینی که سایه آدم های کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است...