2777
2789
عنوان

مامان جونا یادتونه شکم اول هفته چند نی نی تون تکون خورد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3549 بازدید | 47 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هفته 14 تکون میخورد. تا روز آخرم تکوناش زیاد بود. اصلا نمیگذاشت اندازه بدنشو بگیرن. همش دکتر میگفت این بچه از اون شیطوناست الانم واقعا هست کوچولوی شما حتما آرومه. مامان منم میگفت وقتی منو باردار بوده تا آخر 6 ماه هم تکون نمیخوردم. بعد از دنیا اومدن هم همش خواب بودم. الانم آرومم
من نی نی م دختره....از هفته هشتم به صورت زدن نبض حسش کردم..... از هفته 18هم که رسما پدرمو درآورده فقط مشت و لگد که میکوبونه به شکمم.... بعضی وقتا سرگیجه میگیرم....
خدایا شکر که هوامونو داری.ازت ممنونم که دخترمو بهمون هدیه دادی....
منم از هفته شونزده یه چیزهایی حس میکردم که وقتی به دکتر گفتم گفت اینها تکون بچه نیست حالا زوده هفته ی بیست ودو به بعد.......تکون میخوره. ولی من از هفته ی نوزده دیگه واضح احساس میکردم. حالا یکی زود یکی دیر....شماهم فعلا بیست هفته ای.....دو هفته دیگه جا داری.....نگران نباش
مرسی مامی ترمه....خدا واسه تو هم نگهش داره.....من عاشق نی نی زبل و شیطون بودم....ظاهرا خدا یکی رو نصیبم کرده.... جاری م یه پسر داره خیلی شیطون و خوردنیه.... ولی جاری م همیشه میناله که پدرمو درآورده از بس شیطونی میکنه.....میگه صبر کن بیاد حالتو میپرسم....
خدایا شکر که هوامونو داری.ازت ممنونم که دخترمو بهمون هدیه دادی....