2777
2789
عنوان

با نامزدم بمونم؟

275 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها

الان فهمیدم نامزدم قبلا دوست دختر داشته و باشون رابطه ی جنسی داشته با یکیشون کامل و با بقیه ناکامل!

علاوه بر این یه روز شمال رفتن و پسرعمه ش برای یه شب براش یه دختر آورده و باش رابطه ی ناکامل داشته.

میگه اونا گذشته ست مهم‌الانه که من با کسی غیر تو نیستمو خیانت نمیکنم 

ولی بنظرم این آدم پتانسیل خیانت داره

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواج اینا رو نمیدونستی نمیدونم واقعا سخته تصمیم گیری اگه الان چیزی ازش ندیدی خب ینی ترک کرده اخلاقشو

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

خودت قبلا دوس پسر داشتی؟

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

فکر میکنی پسر آفتاب مهتاب ندیده پتانسیل خیانت نداره؟؟؟ از هیچکس هیچ چیز بعید نیست عزیزم. تازه شاید نامزدت چشم و دلش سیر شده باشه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

چون میدونی حتی اگرم واقعا راه راست هدایت شده باشه شکاک و بددل میشی تو بدترین حالتم تنوع طلب میشن و تو براش کافی نیسی و همش مقایسه میشی

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

نتیجه گیریت کاملاً اشتباهه، بعضیا تو مجردی خیلی غلطا می‌کنن، ولی بعد از ازدواج سر به راه میشن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

راستش اصن رابطش هيچي با دوس دخترش مثلا ميگما😐😐پسر عمش براش دختر اورده؟!دختر كي بوده همين طوري از بقالي سر كوچ دختر اورده اينم بي هيچ احساسي رابطه داشته باهاش؟!حالم بد ميشه اصلا اصلا اصلا😐😐

پسر عمش فردا روزي برداشت باز از اين بانو هاي محترم اورد براش چي!😡

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
فکر میکنی پسر آفتاب مهتاب ندیده پتانسیل خیانت نداره؟؟؟ از هیچکس هیچ چیز بعید نیست عزیزم. تازه شاید ن ...

موافقم خیلی از پسرای اینجوری چشم و دل سیر میشن هیلیاشونم نه تنوع طلب میمونن 

یه مشاور میتونه کمکت کنه تو این زمینه