2777
2789
😕برو یه چیزی بخور من الان قیمه خوردم

نذری بود؟؟اخه منم قیمه نذری خوردم تقصیر همسایه ی مهربونمه یه کلمه گفتم عاشق قیمه نذری امام حسینم بنده خدا سه پرس اورد،یکیشو الان تموم کردم ولی نفسم بند اومده نباید میخوردم😓

نیم ساعت نیس شام خوردم این چ وضعشه اخه😂

اگه نزدیک پریودت نیست قرص راینیتیدین بخور معدت اروم میشه،،اگه نزدیک پریودته ک طبیعیه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره رفت پیش دوستاش تا صبح به حرفم نمیکنه 

عزیز دلم

فکر میکنم بهتر باشه در این مورد فردا باهاش صحبت کنی که این وقت شب بیرون رفتن اگر واجب نیست معنی ای نمیده.و بهش بگو اگر مشکلی نداره توام فردا ساعت ۱ بری بیرون پس

همین الان باشوهرم شام خوردیم .رفت بیرون منم درازیدم.یه چیزی بخور

همین نیم ساعت پیش خوردم

ورشکست میشیم😂

دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..

ده دقیقه پیش دوتا لقمه خوردم 😋

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت