2777
2789
عنوان

نظرتون راجبه “روح در خانه” چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 36 پست
همه روحا؟

همه جنا نه ر وحا

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه در حموم ما خیلی سفت و محکمه.

یعنی به زور باز میشه

دیشب من خواب بودم تو اتاقم.

دخترمم تو اتاقش

در حموم به شدت باز شد. راستش خیلی  خیلی وحشت کردم.

چون اصلا طبیعی نبود. من تنها زندگی میکنم

شاید باورتون نشه من ۷سالم بود توی اتاق پیش خواهرم خوابیده بودم داستم از پنجره ب بیرون نگاه میکردم دیدم ی چیز کاملا سیاه از پشت بوم آویزون شده 

ی جیغ بلند زدم و بعد از اون تا یک ماه قادر ب حرف زدن نبودم

شاید باورتون نشه من ۷سالم بود توی اتاق پیش خواهرم خوابیده بودم داستم از پنجره ب بیرون نگاه میکردم دی ...

مهم تر اینکه دیوار پشت بوممون خیلی بلنده و اصلا آدم نمیتونه بره اونجا😧

هنوز یادم میاد وحشت میکنم

گاهی قکر میکنم همه اینا خرافاتیه که ی گروه مقتدر سالهاست راه انداختن تا بتونن ازین روش رو ادم ها بی ...

ببین این چیزا هست ولی به نظرم خدا اونقد مابنده هاشو رو دوس داره که نمیزاره اونا طرف ما بیان ولی بعضی وقتا ماها خودمون باعث میشیم اونا اذیتمون کنن مثلا خودمون بریم دنبال این کارای احضار واین چیزا

بچه در حموم ما خیلی سفت و محکمه. یعنی به زور باز میشه دیشب من خواب بودم تو اتاقم. دخترمم تو ...

پس همسرتون؟

انجام ترجمه در اسرع وقت،پاورپوینت و... با قیمت مناسب
ببین این چیزا هست ولی به نظرم خدا اونقد مابنده هاشو رو دوس داره که نمیزاره اونا طرف ما بیان ولی بعضی ...

درسته

خیر ولی دارن میرن خارج هر دومون بچه بزرگ داریم که صلاح دونستیم جدا  زندگی کنیم بخاطر بچه ...

اخه همیشه دوست داشتم بدونم چرا بعضی خانوما نمیرن با همسرشون خارج

و چطور اعتماد میکنن بهش

یه همسایه داشتیم همسرش تهران بود یک روز تو هفته میومد

این خانوم نمیرفت میگفت دوست ندارم

خیلی هم امروزی بودن تحصیلکرده

هیچوقت نشد ازش بپرسم چرا

چون سخته ادم عاشق همسرش باشه و دوریشم تحمل کنه 

بچه ها واقعا این چیزا وجود داره.یکی میگفت شوهرم توی کار احصار و اینا بود.وسایل خونمون خودبه خود جابه جا میشد یا گم میشد.حالا نمیدونم راست میگفته یا نه!

کاربری قبلیم ترکیییید😡🤦‍♀️
اخه همیشه دوست داشتم بدونم چرا بعضی خانوما نمیرن با همسرشون خارج و چطور اعتماد میکنن بهش یه همسایه ...

من شوهرم بره باهاش میرم. ایشون برای تدریس داره میره منم بخاطد اینکه عقب نمونم دارم مدرک بین المللی میگیرم 

دوست ندارم  عقب بمونم از مرد

من شوهرم بره باهاش میرم. ایشون برای تدریس داره میره منم بخاطد اینکه عقب نمونم دارم مدرک بین المللی م ...

خونتون کدوم شهره؟توی آپارتمانه یا حیاط داره؟

کاربری قبلیم ترکیییید😡🤦‍♀️