2777
2789
عنوان

بی جنبه هم شدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 37 پست
بچه ها من يه فيلم ديدم دوتا پسر و يه دختر باهم زندگي ميكردن  دوتا پسره بشدت رفيق بودن مث دوتا ...

اتفاقا به ما ربط داره عزیزم وقتی گفتیم به ماربط تداره همه جا را با این افکارپوسیده وحیوانیشون به گندمی زنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه موضوعش زشت نبود که     خیلی دلم گرفت...تموم امیدم خواهرای نی نی سایتین...

خب عزیزم زشته یه دخترهم زمان چندنفررادوست داشته باشه یه دخترپاک وعفیف اصلا زشته به این چیزها فکر کنه وچه برسه بیاد دریه سایت هم مطرح کنه وقبح وزشتی ها به چالش کشیده بشه.

اخه زندگي يك نفر تا زماني كه به زندگي كس ديگه اسيب نزنه  با توجه به هر قانون و ديني به كسي ربط ...

اصلا چنین نیست عزیزم زندگی کسی که تنها خودش وبرای خودش نه وقتی که گناهش باعث درگیرشدن یه عده بشه همه اش به ما ربط داره.

خب عزیزم زشته یه دخترهم زمان چندنفررادوست داشته باشه یه دخترپاک وعفیف اصلا زشته به این چیزها فکر کنه ...

قلب انسان تواناییشو داره ک چند نفرو دوست داشته باشه...

چون پسرن زشته؟

کجاش اخه؟

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:
قلب انسان تواناییشو داره ک چند نفرو دوست داشته باشه... چون پسرن زشته؟ کجاش اخه؟

عزیزم ایت الله بهجت می فرمایداگر کسی توی دلش هم یه نامحرم را به نیت هوس ومیل شهوانی دوست داشته باشه گناه محسوب میشه ولی اگر یه انسان صفات خوب افرادنامحرم را دوست داشته باشدایرادی نداره مثلا فلانی با سخاوت هستن من سخاوت اونا دوست دارم فلانی مهربان وخوش برخورد هستن من این صفتش را دوست دارم و....

عزیزم ایت الله بهجت می فرمایداگر کسی توی دلش هم یه نامحرم را به نیت هوس ومیل شهوانی دوست داشته باشه ...

اونجوری از سر هوس ک نمیخوام  

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/: