2777
2789
عنوان

تازه باردارا بیاین داخل

97 بازدید | 18 پست

خانما من ۲ روز قبل پریودی بی بی چکم مثبت شد.۲ روز بعدش تیتر دادم ۱/۴۰۰ بود..

ی بارداری پوچ داشتم خیلی نگرانم باز مث اون نشه.

تیتر پارسالم ۱۸۹ بود..

بهم دکتر ۳۰ شهریور نوبت سونو داده..دل تو دلم نیست..

از علائم هیچیییییی فقط روزای اول حس پریودی بود..الان گاهی زیر دلم ی دردی میکشه و ول میشه..

هفته ششم میشم که جمعه تمومه..

اگه راهنمایی و دلگرمی دارید دریغ نکنید ممنون

خدایا شکرت که منو لایق دونستی،مواظبش باش⁦❤️⁩🙏

سینه هام بزرگتر شدن و نوکشون درد میکنه و تیره شده و دون دون شدن...ترشح سفید دارم.بزاق دهانم زیاد شده.تکرر ادرار هم دارم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سینه هام بزرگتر شدن و نوکشون درد میکنه و تیره شده و دون دون شدن...ترشح سفید دارم.بزاق دهانم زیاد شده ...

مبارکت باشه 

ببخشید این سوالو. میپرسما چه موقهایی ترشح داری؟؟

موقع دستشویی؟؟یا در حالت عادی؟؟

قبل حاملگیت ترشح نداشتی؟؟

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
سینه هام بزرگتر شدن و نوکشون درد میکنه و تیره شده و دون دون شدن...ترشح سفید دارم.بزاق دهانم زیاد شده ...

قبلنا ک پریود میشدی از علایم پریودت درد نوک سینه بود؟؟

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
مبارکت باشه عزیزم ..انشالله که همه چی خوب باشه نگران نباش..از تخمکگذاریت چندروز میگذشت که بی بی زدی؟ ...

تخمک گذاریم تقریبا ۱۷ روز بعد از پریودم بود که ۱۴ روز بعدش بی بی زدم.مارک مدیکور.هم قطره ایش هم نواریش

مبارکت باشه  ببخشید این سوالو. میپرسما چه موقهایی ترشح داری؟؟ موقع دستشویی؟؟یا در حالت عادی؟؟ ...

نه کلا میریزه تو لباس زیرم ..

آها ..علائم قبل موعد هم داشتی؟

اره از یک هفته قبلش فکر میکردم زودتر موعد میخوام پریود بشم.همش تو لباس زیرم نگاه میکردم که شدم یا نه.درد دل و کمر.سینه درد.سر درد همه جام درد میکرد.خیلی هم میرفتم دستشویی

انشاءالله بسلامت نی نیت بیاد بغلت

ممنون ایشالا روزی شما و هرکی که انتظار میکشه .چون خیلی سخته‌.من ۲ سال انتظار کشیدم و ی بارداری پوچ هم داشتم خیلی اذیت شدم