2777
2789

سلام بر دوستان مهربان!

ميخوام در مورد ي باور خودم بگم اول.راستش من خيلي وقت پيش تصورم اين بود ك كمتر ادم تحصيل كرده اي عمل زيبايي انجام ميده🤔باورم بود ديگه!اشتباهم هست اعتراف ميكنم✋🏻.خيلي از دوستانم با تحصيلات عالي ي دونه عملو داشتن اقلا😐اما سوالم اينه ك چرا؟يني قبلش ب نظر من زيبا بودن خيلياشون!

مي دونيد ميل ب زيبايي خيليم چيز خوبيه.عاليه ي دختر ب خودش برسه و اراسته باشه!اما واقعا چ اتفاقي مي افته حس ميكنيم ديگه نميتونيم با اون بيني يا لب حس خوبي داشته باشيم؟!🤔🤔

ايا چشم و هم چشميه؟!يا احساس نيازه؟

من خودمم بينيم خوب بينيم خيلي معموليه شايد خيليا جاي من بودن عمل ميكردن.ولي خوب چي ميشه ك تيغ و ترس از ناقرينه شدن و شايد خس خس كردنو ب جون بخريم؟!

⭐️صرفا پرسشه!هيچ قضاوتي در كار نيست!فقط خواستم ديدگاه يك سري ادم رو بدونم در موردش همينو بس🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

عقل نداشتم

به دردسرش نمي ارزيد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من خودم به شخصه هيچوقت ب كم قانع نيستم تو زيبايي 

من اگه با دماغ غير عملي زيبا باشم با دماغ عملي فوق العاده ميشم در نتيجه عمل ميكنم

بچه ها سوالات زيبايي_پوستي_ مويي_آرايشي و اسكين كرتونو پاسخ گو ميباشم❤️

وقتی جامعه (بیشترشون نه همشون)ارزش زن رو به زیبایی میبینه باعث کم شدن اعتماد به نفس و عمل میشه

یاسمنم ملقب به یاسی😍🌼انشاالاه خانوم دکتر آینده🤩میشه ی صلوات براس رسیدن به اهدافم بفرستی؟😊

تبلیغات بسیار تاثیرگذار

وقتی یه چیزی جلوی چشم تکرار بشه، روی باور تاثیر میذاره و شما رو به سمت اون میکشونه

به صورت ناخوداگاه

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

من عمل نکردم جاییمو

بنظرم همینجوریش به قدر کافی خوب هستم

خیلی از این مسائل بجز اونایی که واقعا مشکل دارن، دلیلش عدم اعتماد بنفسه

آدم اول باید خودشو همونجوری که هست قبول کنه و با خودش و بدنش به صلح برسه تا بتونه این صلح رو به محیط اطرافشم بده و اطرافش جو مثبت و خوبی به وجود بیاره

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

عزيزم من خودم به شخصه هيچوقت ب كم قانع نيستم تو زيبايي  من اگه با دماغ غير عملي زيبا باشم با د ...

☺️👌منطقي بود برام ممنون از شما

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

منم برام سواله حیلی

ولا دملغم بنم یه خورده گوشتی همه میگن عمل کن ولی هر چی فک میکنم نمیتونم عمل کنم چون خوارشوهرم و مامانم عمل کردن همش مراقبن من نمیتونم مواظبت کنم و همین دماغوم که میگیرم جونم بالا میاد چ برسه عملش کنم