نازگل٧٣ مدیر عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 1237 عنوان یه فیلم ترکیهای خوب بگین | مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 57 پست نریزین سرم ما ماهواره نداریم ولی میخام یکی از فیلم های ترکیه که خوب باشه بگیرم دنبال کنم ترجیحا کوتاه سیصد چهارصد قسمت نباشه رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ... 1398/06/21 | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__m__ عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 2358 ولی عشق حرف حالیش نمیشه نمیدونم چرا ب نظرم قشنگ تر بود یکم هیجانش کم بود خخخخ اتفاق خاصی نیفتادولی چون هانده بود نگاه میکردم یک صلوات برای سلامتیمون میفرستی؟😔❤ الهم صل علی محمد و اله محمد ❤ تیکر عروسیمه ان شالله..
maman_parisa1 عضویت: 1396/03/15 تعداد پست: 3005 این فیلما رو ویدوئو کلوپا دارن که برامون بندازن رو فلش؟لطفا چند تا بگین عصر ببرم بندازم رو فلش ... بگو غنچه های زخمی...اوکیا...عشق ممنوع..دلیبال...عروس استانبول و بریزه...همش سریاله بجز دلیبال من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
maman_parisa1 عضویت: 1396/03/15 تعداد پست: 3005 یکم هیجانش کم بود خخخخ اتفاق خاصی نیفتاد ولی چون هانده بود نگاه میکردم ازاون دختره متنفرم نمیدونم چرا چون اون بود فیلم و ندیدم من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
__m__ عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 2358 سریال کارا سودا خوبه تقریبا همون اکیا؟اگه اونه که چقد من سر قسمت اخرش اشک ریخنم یک صلوات برای سلامتیمون میفرستی؟😔❤ الهم صل علی محمد و اله محمد ❤ تیکر عروسیمه ان شالله..
فادیاوفارا عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 10019 بگو غنچه های زخمی...اوکیا...عشق ممنوع..دلیبال...عروس استانبول و بریزه...همش سریاله بجز دلیبال وای مرسی گلم .فدات عشق ممنوع همون نبود که فاطما گل و گونی داخلش بود؟اونو دیدم یه مدت ماهواره داشتیم یه سوال دیگه شرمنده هر کدوم از اینا چند قسمته😑😑 اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
پناه2212 عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 6905 ازاون دختره متنفرم نمیدونم چرا چون اون بود فیلم و ندیدم هانده؟ من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
داارچین عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 6050 این فیلما رو ویدوئو کلوپا دارن که برامون بندازن رو فلش؟لطفا چند تا بگین عصر ببرم بندازم رو فلش ... اره دارنگودال سریاله قشنگهایزل اگه ندیدی ببیندلیبال حتما ببین سینماییهفیلم رجب هم ته خنده اس مخصوصا اون قسمتیش که میخواد تیم ملی رو ببره مسابقات (بگو فقط همین قسمت رو برات بریزن من بقیه اش رو ندیدم اما میگن چرت و پرتن) خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
maman_parisa1 عضویت: 1396/03/15 تعداد پست: 3005 وای مرسی گلم .فدات عشق ممنوع همون نبود که فاطما گل و گونی داخلش بود؟اونو دیدم یه مدت ماهواره داشتیم& ... 200...300 قسمته...خوب شد گفتی کوزی گونی و فاطما گلم عالیع من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
پناه2212 عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 6905 وای مرسی گلم .فدات عشق ممنوع همون نبود که فاطما گل و گونی داخلش بود؟اونو دیدم یه مدت ماهواره داشتیم& ... خیلی گرون میشه بریزن رو فلش؟ من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
maman_parisa1 عضویت: 1396/03/15 تعداد پست: 3005 اره دارن گودال سریاله قشنگه ایزل اگه ندیدی ببین دلیبال حتما ببین سینماییه فیلم رجب هم ته خنده اس ... ب نظرمسریال ایزل خیلی دیگ عاشقانه و اکشنش قاطی شدع بود دوس نداشتم یعنی فیلمی نبود ک دلم بخاد دوباره ببینم من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
فادیاوفارا عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 10019 خیلی گرون میشه بریزن رو فلش؟ اره متاسفانه ولی خب چاره چیه😁😁ما یه جا هست اشناست فیلمی پونصد میندازن اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
آنامه عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 1147 همون اکیا؟اگه اونه که چقد من سر قسمت اخرش اشک ریخنم من خل که انقدگریه کردم روزبعدمریض شدم
فادیاوفارا عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 10019 200...300 قسمته...خوب شد گفتی کوزی گونی و فاطما گلم عالیع کوزی چونی و فاطما گل رو دیدم مرسی عشقم اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
پناه2212 عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 6905 اره متاسفانه ولی خب چاره چیه😁😁 ما یه جا هست اشناست فیلمی پونصد میندازن چخبرههه همشو دانلود کنی ک ارزون تره😁 من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
فادیاوفارا عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 10019 چخبرههه همشو دانلود کنی ک ارزون تره😁 کجا ارزون میشه خاهر میدونی چقد باید پول نت بدی؟با این اینترنت خودمونم😏😒 اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر