2777
2789
عنوان

یه فیلم‌ ترکیه‌ای خوب بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 57 پست
ولی عشق حرف حالیش نمیشه نمیدونم چرا ب نظرم قشنگ تر بود

یکم هیجانش کم بود خخخخ اتفاق خاصی نیفتاد

ولی چون هانده بود نگاه میکردم

یک صلوات برای سلامتیمون میفرستی؟😔❤ الهم صل علی محمد و اله محمد ❤   تیکر عروسیمه ان شالله..
این فیلما رو  ویدوئو کلوپا دارن که برامون بندازن رو فلش؟لطفا چند تا بگین عصر ببرم بندازم رو فلش ...

بگو غنچه های زخمی...اوکیا...عشق ممنوع..دلیبال...عروس استانبول و بریزه...همش سریاله بجز دلیبال

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سریال کارا سودا خوبه تقریبا

همون اکیا؟اگه اونه که چقد من سر قسمت اخرش اشک ریخنم

یک صلوات برای سلامتیمون میفرستی؟😔❤ الهم صل علی محمد و اله محمد ❤   تیکر عروسیمه ان شالله..
بگو غنچه های زخمی...اوکیا...عشق ممنوع..دلیبال...عروس استانبول و بریزه...همش سریاله بجز دلیبال

وای مرسی گلم .فدات عشق ممنوع همون نبود که فاطما گل و گونی داخلش بود؟اونو دیدم یه مدت ماهواره داشتیم 

یه سوال دیگه شرمنده هر کدوم از اینا چند قسمته😑😑

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
ازاون دختره متنفرم نمیدونم چرا چون اون بود فیلم و ندیدم

هانده؟

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
این فیلما رو  ویدوئو کلوپا دارن که برامون بندازن رو فلش؟لطفا چند تا بگین عصر ببرم بندازم رو فلش ...

اره دارن

گودال سریاله قشنگه

ایزل اگه ندیدی ببین

دلیبال حتما ببین سینماییه

فیلم رجب هم ته خنده اس مخصوصا اون قسمتیش که میخواد تیم ملی رو ببره مسابقات (بگو فقط همین قسمت رو برات بریزن من بقیه اش رو ندیدم اما میگن چرت و پرتن)

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
وای مرسی گلم .فدات عشق ممنوع همون نبود که فاطما گل و گونی داخلش بود؟اونو دیدم یه مدت ماهواره داشتیم& ...

200...300 قسمته...خوب شد گفتی کوزی گونی و فاطما گلم عالیع

وای مرسی گلم .فدات عشق ممنوع همون نبود که فاطما گل و گونی داخلش بود؟اونو دیدم یه مدت ماهواره داشتیم& ...

خیلی گرون میشه بریزن رو فلش؟

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
اره دارن گودال سریاله قشنگه ایزل اگه ندیدی ببین دلیبال حتما ببین سینماییه فیلم رجب هم ته خنده اس ...

ب نظرم‌سریال ایزل خیلی دیگ عاشقانه و اکشنش قاطی شدع بود دوس نداشتم یعنی فیلمی نبود ک دلم بخاد دوباره ببینم

اره متاسفانه ولی خب چاره چیه😁😁 ما یه جا هست اشناست فیلمی پونصد میندازن

چخبرههه همشو دانلود کنی ک ارزون تره😁