2777
2789

شوهرم مرد خوب و آرومیه خداروشکر من کم تحمل تر از اون هستم ولی اون نسبتا صبوره   

اول اینو بگم رفتار خانوادش اصلا با من خوب نیست از همون اول تا الان کلا همیشه هر بار به یه بهانه ای بهم گیر دادن ودعوا راه انداختن و شوهرم از این موضوع ناراحته و حق رو به من میده و رفتارهای زشت خانوادش رو قبول داره منم بعضی وقتها به عنوان درد دل پیشش صحبت میکنم واز رفتارهای زشت خانوادش بد میگم و گله میکنم و اونم حق رو به من میده در حال حاضر هم یکی دوسالیه سعی میکنم زیاد حرفشونو پیش شوهرم نزنم و بدگویی نکنم جز گاهی اوقات که مجدد کاری کنن و از دستشون دلخور بشم یا خود شوهرم بیاد چیزی یا حرفی از اونا رو بهم خبرش رو بده منم ناراحت بشم و حرفی بزنم در کل دیگه زیاد بحثشون توی خونم نمیشه ،حالا من تازگیا متوجه شدم شوهرم یکی دوبار رفته خونشون و حرفهایی که پیشش در مورد خانوادش زدم وبدگوییشونو کردم بهشون گفته و خبر چینی کرده اینو پدرشوهرم به بابام گفت که دخترت پشت سر ما بد میگه     وقتی بابام اینو گفت هنگ کردم که چرا اینکارو کرده اصلا انتظار نداشتم خیلی از دستش ناراحت شدم و دیگه بهش اعتماد ندارم بنظرتون به روش بیارم که چرا اینکارو کرده؟اینقد ازش ناراحتم که دوست ندارم اصلا باهاش حرف بزنم

خب رفته بهشون گفته رفتارشونو درست کنن اینطور که میگی شوهرت طرف توه و مشکلی با تونداره که بخواد با خبرچینی زیرآب تورو بزنه یا ناراحتت کنه 

بهشون گفته که همسرم ناراحته

حالا پدرشوهرتونم بهش برخورده اونطوری گفته

اما کلا سعی کن بدشونو پیش شوهرت نگی هرچی باشه خانوادشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از اینکه شما کار درستی نکردین که بدی خانوادشو پیشش گفتی چون همسرتون خودش دیدن و میفهمن.بگذریم.الان شما باید بشینی رو در رو باهاش صحبت کنی.خیلی صبورانه و دوستانه.نه با دعوا و کشمکش.علت این کارشون رو بپرسی و در اخر اینکه از جمله هایه تاثیر گذار عین:من انتظار نداشتم همدم روز هایه سختم بره پیش خانوادش حرف هایه منو بازگو کنه(از کلمه هایه فوق احترام)استفاده کنی بهتره تا اینکه با حرص بگی چرا رفتی خبر چینیه منو کردی 

از خودت و خودش مایه براز بگو که ما چقد برا زندگیمون تلاش کردیم که یه خونه پر ارامش بسازیمو..........

خب رفته بهشون گفته رفتارشونو درست کنن اینطور که میگی شوهرت طرف توه و مشکلی با تونداره که بخواد با خب ...

پدرشوهرم گفته که شوهرم اینطور گفته که کوثر یعنی من مدام پشت سرتون بد میگه این خبر چینه دیگه آخه یکی دوبار وقتی از دستشون ناراحت بودم وبدگوییشونو کردم ناراحت شده بود ولی خیلی وقت پیش بود واسه همین من دیگه زیاد بدگوییشونو نمیکردم حالا نمیدونم چرا اینکارو کرده مطمئنا قصدش این نبوده که اونا خودشون رو اصلاح کنن میدونم  

پدرشوهرم گفته که شوهرم اینطور گفته که کوثر یعنی من مدام پشت سرتون بد میگه این خبر چینه دیگه آخه یکی ...

لحن آدما باهم فرق میکنه شما از کجا میدونی پدرشوهرت از روی ناراحتی اینو نگفته باشه

بیخودی سرحرف یکی دیگه زندگیتو بهم نریز الان به شوهرت میگی دعوا میشه بعد حتی دیگه نمیتونی جلوش به خانوادش تو بگی؛مقصر میشی تو!!!بیخیالش شو

اول از اینکه شما کار درستی نکردین که بدی خانوادشو پیشش گفتی چون همسرتون خودش دیدن و میفهمن.بگذریم.ال ...

از این به بعد بیشتر حواسم جمع میکنم تا حالا نمیدونستم اینقد بی جنبس

از این به بعد بیشتر حواسم جمع میکنم تا حالا نمیدونستم اینقد بی جنبس

بحث بی جنبه بودن یا نبودن نیست.ما خانمها یاد گرفتیم فقط شکایت خانواده هاشونو کنیم.ولی به هرحال بهتره اپل دلیلش و ازش بپرسید بعد قضاوت کنید عزیزم 

یه اخلاق خیلی بدی که داره هر وقت پدرو مادرش کاری میکنن و میدونه من بفهمم ناراحت میشم بازم میاد خونه  بهم میگه ومن خیلی دلخور میشم و این وسط یه حرفی رو که نباید بزنم رو میزنم یعنی بیشتر خودش توی این قضیه مقصره حالا من یه چیزی میگم میگه تو چقد حساسی ول کن بابا محلشون نذار میگم خب تو میای میگی منم عصبی میشم حالا هم که رفته بهشون گفته که کوثر پشت سرتون بد میگه نمیدونم ولله خیلی از دستش کفری شدم نمیدونم چه برخوردی کنم باهاش

حالا شما میگین من خودم مستقیم بهش بگم که چرا اینکارو کرده یا صبر کنم هر وقت بازم در مورد خانوادش حرفی زد و کارهای حرص درارشونو واسم تعریف کرد اونموقع جوابشو بدم ؟ولی خیلی بی انصاف بود چون خانوادش اینقدر اذیتمون کردن و خودش کاملا همه چی رو به چشم خودش دیده و میدونه نیازی به گفتن منم نیست حالا پیشش درد دل میکردم ناراحت میشده که ول کن هر کاری میخوان بکنن چرا بدوشونو میگی !! اینم بگم موقعی بهشون خبر داده که من و اون یه دعوایی داشتیم که از هم ناراحت بودیم اونموقع خبر چینی کرده نامرد لابد خواسته منو خراب کنه دیگه