2777
2789

من چون یبار یه دوستی ناموفق داشتم بعدشم خیلی ضربه خوردم حالا بعد چند سال موفق شدم یکیو تو زندگیم راه بدم و واقعا دلم نمیخواد از دستش بدم.

ولی تواین چند روزه دقیق پشت سرهم من از دستش ناراحت میشم ولی هربار میگم بچه بازی نکنم.یا این موضوع انقدر مهم نیست که بخوام ناراحتش کنمو داستان وادامه بدم.

پس بیخیال میشم وباز برمیگردیم گل و بلبل صحبت کردن.

حالا دیشب گفت بخوابیم.منم جوابشو ندادم قیمت یچیزیو قبلش چرسیده بود رفتم از سایت قیمتو براش پیدا کردم فرستادم.

اون آف شده بود ‌

بعد یک ساعت وخوردی آن شد.

گفتم کجا بودی گفت اینستا

واقعا به شدت من ناراحت شدم چون خیلی کم صحبت میکنیم .رفته مسافدت منم اصلا ن زنگ جیزنم ن پیام میدم اصلا مراحمشنمیشم منتاظر میمونم هروقت گردشاش و مهمونیاش تموم بشه خودش پیام بوه.

حالا من این همه منتظرش بودم.

اونوقت وقتی میدید من این همه عصبیم یا میخندید یا قوربون صدقم میرفت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خدا منم خسته ميشم ٢٤ ساعت با كسي ك عاشقشم حتي حرف بزنم!

دلم ميخواد ب كارو زندگي خودمم برسم!

خوب بره اينستا!😐😐چ اشكال داره؟

حرف زده قبلش با شما ديگه😊

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
واقعا به شدت من ناراحت شدم چون خیلی کم صحبت میکنیم .رفته مسافدت منم اصلا ن زنگ جیزنم ن پیام میدم اصل ...

جدی نگیر این روابطو کلا :/

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

هرچیم میگفتم من جدیم و اصلا دوست ندارم وقتی عصبیم بخندی بیشتر میخندید میگفت دست خودم نیست ببخشید اصلا غرق شدم یهو .

بنظرتون من باز بگم بیخیال مهم نیست وادامه بدم رابطه رو.

واقعا به شدت من ناراحت شدم چون خیلی کم صحبت میکنیم .رفته مسافدت منم اصلا ن زنگ جیزنم ن پیام میدم اصل ...

من نفهمیدم از چی ناراحت شدی. فقط از اینکه بعد از یک ساعت پیامتو دیده؟؟

با این رفتارت از خودت دورش میکنی عزیزم. حق هم داره.

من نفهمیدم از چی ناراحت شدی. فقط از اینکه بعد از یک ساعت پیامتو دیده؟؟ با این رفتارت از خودت دورش م ...

از این ناراحتم کسی که یه صبح بخیر میگیه بعد یازده شب میاد یه ساعت چت میکنه بعد میگه بخوابیم ولی نمیخوابه.

پس من این مدت منتظر کی بودم.

اين همه گير ندين اصولا مردا ازاينكه بهشون گير بدن بدشون مياد 

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️