2777
2789

دیروز رفتم سونو کنترل هفته ۱۰ امم

سونو قبلیم ۱۰ شهریور بود که ساک خالی بود و واکنش دسیدوا ضعیف

دیروز هم جواب سونو همین بود

تو ۶ هفته بارداری موندم

علایم لکه بینی و درد اصلا ندارم

حال روحیم داغونه 

نینیم اصلا تشکیل نشده😔😭

برام دعا کنید،صبور باشم،و بارداری های بعدیم به سلامتی و دلخوشی ختم بشه....

حالا کسی تجربه ای از سقط داره؟

موندم برم بیمارستان با شیاف سقط کنن

یا بمونم خونه تا خودش بیاد...کدوم راحتتر و بی خطرتره؟

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم بیمارستان با قرص😞

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

منم یه تجربه بارداری پوچ داشتم که دکتر یه هفته فرصت داد خودش دفع بشه و اگه نسه برم کورتاژ که خدا رو شکر تو هفته ی یازده خودش دفع شد البته خیلی طناب زدمو و پله بالا و پایین کرزم و دمنوش رازیانه خوردم.خیلی سخت نبود دردش مثل پریود بود و بلافاصله بعد از دفع دردم قطع شد. 

ان شالله سال دیگه خدا یه نی نی خوشگل بهت بده🍀

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤

عزیزم اگر تا الان خودش لک نیوفتاده و سقط اولت هست حتما برو بیمارستان با قرص دفع کن... 

هفته ده بالاعه هرچی بیشتر بمونه سخت تر دفع میشه... 

من تجربه دوتاشو دارم... 

عذاب روحیش مرگ اور نیست اما به هرحال سخته کم کم رو پا میشی! 😘😢

منم یه تجربه بارداری پوچ داشتم که دکتر یه هفته فرصت داد خودش دفع بشه و اگه نسه برم کورتاژ که خدا رو ...

ممنونم که برام نوشتی

بعدش بارداری طبیعی داشتی؟

چقدر طول کشید؟

عزیزم اگر تا الان خودش لک نیوفتاده و سقط اولت هست حتما برو بیمارستان با قرص دفع کن...  هفته ده ...

دوبار؟

منم استرس دارم نکنه بعداً اینجوری بشم دوباره

استخاره میگیرم ببینم چکار کنم

ممنونم که برام نوشتی بعدش بارداری طبیعی داشتی؟ چقدر طول کشید؟

بله گلم تقریبا ۹ ماه بعدش اقدام کردم که سه ماه طول کشید تا باردار شدم،دقیقا روزی که سقط کردم سال بعدش بی بی چک زدم مثبت شد😊

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
منم یه تجربه بارداری پوچ داشتم که دکتر یه هفته فرصت داد خودش دفع بشه و اگه نسه برم کورتاژ که خدا رو ...

آن شالله به دعا شما

بله گلم تقریبا ۹ ماه بعدش اقدام کردم که سه ماه طول کشید تا باردار شدم،دقیقا روزی که سقط کردم سال بعد ...

چقدر خوب

خدا حفظش کنه براتون

برام خیلی دعا کنین خیلییییی