2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😭😭

103 بازدید | 7 پست

حالم خرابه خدا دیگه دوسم نداره صدامو نمیشنوه میشه ازش بخواین باهام اشتی کنه به اندازه کافی تنبیه شدم😔😔😔😭خواهش میکنم دارم تو برزخ میسوزم برای گناهایی که نمیدونم چین نمیدونم چیکار کردم که اینجام برام دعا کنین شاید صدا شمارو شنید محتاج دعاتونم😔😔

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

وای در مورد امضات بهت بگم که یه چیزی رو به زور نخواه که پشیمون میشی ... دعات کردم 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
وای در مورد امضات بهت بگم که یه چیزی رو به زور نخواه که پشیمون میشی ... دعات کردم 

عزیزم دیگه نمیتونم به زور بخوامش😔تموم شده تا ابد فقط حسرتش مونده

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دیگه نمیتونم به زور بخوامش😔تموم شده تا ابد فقط حسرتش مونده

نگو حسرت ... تو چه میدونی شاید باید شکر کنی

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
نگو حسرت ... تو چه میدونی شاید باید شکر کنی

کاش شکست میخوردم کاااش نه اینکه حسرت

چی بود حالا؟اخه مگه ما چی میدونیم،فقط خدا داناو آگاهه و میدونه چیکار کنه.غصه نخور فداتشم

فدات بشم😊