2777
2789
عنوان

بعد دو ماه ازدواج داره به زنش خیانت میکنه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 32 پست
هیچی براش کم نزاشته من از هم چیز خبر دارم واقعا خیلی دختر خوبیه انقدم خوشگله ک حد نداره ولی شوهرش عو ...

بنده خدا چاره ای نداره با این وضعیت

کاش انقد زود حامله نمیشد

اون شوهر عوضیش اگه دختر عموشو میخاست چرا اینو گرفت

دوستت چند سالشه؟

دخترعموش دختر بوده یا زن ک رفته گرفتش،؟

بنده خدا چاره ای نداره با این وضعیت کاش انقد زود حامله نمیشد اون شوهر عوضیش اگه دختر عموشو میخاست ...

دوستم 20 سالشه دوستم دختر عموش 20سالشه ولی گفت اون جا موقعیت ازدواج باهم نداشتیم الان موقعیتش جور شده رفتم گرفتمش گفته طاقت نداشتم با کسی دیگه ای ازدواج کنه انقد دختر زشته ولی دوستم سفید خوشگل شبیه ترکا هستش دختر عموی شوهرش دوست صمیمی دوستم بود 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم 20 سالشه دوستم دختر عموش 20سالشه ولی گفت اون جا موقعیت ازدواج باهم نداشتیم الان موقعیتش جور شد ...

خدا بهش صبر بده اینجوری خیلی سخته ک

حالا خانواده دختره چه جوری راضی شدن اونو بدن به یه مرد متاهل 

خوبه دخترعموش نگفته زنتو طلاق بده

حالا رفتار شوهرش باهاش خوبه یا فقط میره سراغ دختر عموش

خدا بهش صبر بده اینجوری خیلی سخته ک حالا خانواده دختره چه جوری راضی شدن اونو بدن به یه مرد متاهل&nb ...

فقط دوستمو خر میکنه اونم ساده از بس دوسش داره باور میکنه حرفاشو ن پسر دختر هردوتا گفتن اگه نزارین ما باهم ازدواج کنیم خودمونو مکشیم بعدشم دختره ب دوستم گفت تو زندگی خودتو بکن من زندگی خودمو من بهت کار ندارم 

فقط دوستمو خر میکنه اونم ساده از بس دوسش داره باور میکنه حرفاشو ن پسر دختر هردوتا گفتن اگه نزارین ما ...

حالا باز اگه حامله نبود میتونست بره 

سنی هم نداره ک شوهرش روش زن گرفته

حالا خونه جدا از هم دارن یا قراره با هم بمونن؟

فقط دوستمو خر میکنه اونم ساده از بس دوسش داره باور میکنه حرفاشو ن پسر دختر هردوتا گفتن اگه نزارین ما ...

نمیدونم اینجور آدما چ فکری میکنن .دختره میتونست قبول نکنه ک زن دوم بشه. میان زندگیا رو خراب میکنن

آخه دوست منم قراره زن دوم بشه . اینا زود پشیمون میشن

حالا باز اگه حامله نبود میتونست بره  سنی هم نداره ک شوهرش روش زن گرفته حالا خونه جدا از هم دا ...

ن اون دختره ک عقد ولی قرار خونه جدا براش بگیره 

نمیدونم اینجور آدما چ فکری میکنن .دختره میتونست قبول نکنه ک زن دوم بشه. میان زندگیا رو خراب میکنن آ ...

واقعا چطور میتونن این کارو بکنن 

واقعا چطور میتونن این کارو بکنن 

دوست منم ۲۷ سالشه هیچی کم نداره از خوشگلی و تحصیلات و خانواده ولی میخاد زن دوم بشه .مرده یه پسر یک ساله داره

اینا قبلن با هم دوست بودن ولی به هم نرسیده بودن 

پسره ب اصرار خانوادش میره از فامیل زن میگیره بعد میاد ب این میگه پشیمونم و زنمو دوس ندارمو .‌.. خلاصه مخشو دوباره میزنه. دوستمم ب خاطر این پسره تا الان ازدواج نکرده بود

دوست منم ۲۷ سالشه هیچی کم نداره از خوشگلی و تحصیلات و خانواده ولی میخاد زن دوم بشه .مرده یه پسر یک س ...

ولی خدایی پیشمون میشه تا جای ک میتونی مخشو بزن نزار این کارو بکنه 

ولی خدایی پیشمون میشه تا جای ک میتونی مخشو بزن نزار این کارو بکنه 

چی بگم عزیزم

ما وقتی ب هم جنس خودمون رحم نمیکنیم دیگه وای ب حال مردا 

از این موردا خیلی زیاده متاسفانه