بچه ها یکی از اشناهامون حدود دو ماه پیش عروسیش بود چه عروسیه خوب و مجللی ام گرفتن بعد چند روز پیش اتفاقی متوجه شدیم با یه زن ***ارتباط داره😞واقعا دلم واسه زنش میسوزه اخه بعد دوماه؟حداقل صبر میکردی یکم بگذره مردک بیشعور☹به نظرتون زنش باید خبردار بشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا بهش صبر بده اینجوری خیلی سخته ک حالا خانواده دختره چه جوری راضی شدن اونو بدن به یه مرد متاهل&nb ...
فقط دوستمو خر میکنه اونم ساده از بس دوسش داره باور میکنه حرفاشو ن پسر دختر هردوتا گفتن اگه نزارین ما باهم ازدواج کنیم خودمونو مکشیم بعدشم دختره ب دوستم گفت تو زندگی خودتو بکن من زندگی خودمو من بهت کار ندارم
دوست منم ۲۷ سالشه هیچی کم نداره از خوشگلی و تحصیلات و خانواده ولی میخاد زن دوم بشه .مرده یه پسر یک ساله داره
اینا قبلن با هم دوست بودن ولی به هم نرسیده بودن
پسره ب اصرار خانوادش میره از فامیل زن میگیره بعد میاد ب این میگه پشیمونم و زنمو دوس ندارمو ... خلاصه مخشو دوباره میزنه. دوستمم ب خاطر این پسره تا الان ازدواج نکرده بود