2777
2789
عنوان

بیاید عکس های دهه ۶۰ و ۷۰😍😍😍😍نوستالژی بازی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 103792 بازدید | 1416 پست
من بهم بر نمیخوره چون میگم خب نمیتونن درک کنن یه نسل جدیدی اومده روی کار و الا نسل جوونو تشکیل داده ...

میدونم چندصفحه گذشته ودیره واسه ریپلای ولی باید بگم عزیزم مملکت بعد از دهه پنجاه دست هیچ دهه ایی نیفتاده دیگه😂😂😂😂نه شصت ونه هفتاد ونه هشتاد والی اخر

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما زمونه اینا بودیم چقدرم همه عاشقشون بودن😂😂😂😂

وااای آره.حالا اینا خوب بودن ساسی مانکن که افتضاح بود😂یادمه پوسترهای بنیامینو دکه های روزنامه فروشی داشتن کسی نگاهم بهشون نمیکرد بعد که از نسل ما گزشت همشون خوب شدن

تو یه طوفان من جزیره   من ناپلئون تو دزیره    جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره    نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود   اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود   تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم   من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم   شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود  بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود
بدبختی من عاشق رضایا بودم..ازخودم متنفرم😭😭😭😭

منم همینجور بودم بعدم عاشق یکی شدم که کپی برابر اصلش بود😷اما خدا رو شکر عشق نافرجام بود😂

تو یه طوفان من جزیره   من ناپلئون تو دزیره    جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره    نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود   اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود   تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم   من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم   شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود  بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود
منم هر دفعه عاشق یکی میشدم 😂😂😂

چقدر داغوووون بودیم😂

چرا کالباس های اون موقع خوشمزه تر بود؟!!

چون توش گوشت بود نه پوست مرغ و ات اشغال ،اصلا همه چی اون موقع ها خوشمزه تر بود والله

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی
الا خوبه ما دهه هشتادیا بریزیم سرتون و توهین کنیم و بهتون بگیم وای چقدر پیرین و فلان ....؟  ای ...

چی شد این چه طرز برخورده

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍