بچه هااینارو یادتونه؟😂این خودکارا خیلی شاخ بود، این مدادا😁من که ذوق مرگ میشدم وقتی بان ...
وااای انقدر با اون مداده پز میوووومدما
😂😂😂
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهری خدا مهربان ترین هست! برای رفتگان محترمتون صلوات فرستادم. ای کاش اونها به ما نگاهی بکنن!
ممنون عزیزم اینقدر دیشب غرق تاپیک شدمکه خواب ان موقعها را دیدم خدایی من خیلی خیلی خوشم بود الان که یادم میاد می بینم هیچ چیزی مثل قدیم خوش نیست کاش میشد فقط یک روز برگردم به گذشته هی کلش بیشتر قدر میدونستم
میگم بجه ها کی دفترچه خاطرات داشت من داشتم جز به جز زندگیم مینوشتم یادمه من عاشق عابد زاده شده بودم وای نوشته بودم تو دفترچه خاطراتم همه پی را مینوشتم که دفترچه حاطراتم افتاد دست برادرم خوند مسخرم میکرد دعوااا منم سوزوندمش کاش داشتم الان