2777
2789
عنوان

بیاید عکس های دهه ۶۰ و ۷۰😍😍😍😍نوستالژی بازی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 103786 بازدید | 1416 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این زره بینا نور خورشید رو متمرکز میکردیم تا کاغذ رو بسوزونیم

من نداشتم از اینا 

عینک قدیمی مادربزرگم رو برمیداشتم یه شیشه ش رو که ذره بینی بود 

میگرفتم روی مورچه ها اونام فرار میکردن 

منم میگفتم برید خونه تون برید یالا 

😆😂

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

وای من لیوان اینو خریدم اتفاقا همین امشب برا دخترام درست کردم هی میگفتن مامان عالیه هی اسمشو میپرسیدن باز اشتباه میگفتن اکسیمو میگفتن ولی عاشقش شدن

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش

من هنوز که هنوزه کیف مدرسه ای نو که میبینم بوش میکنم بو نون و پنیر و خیار میده 

دیونه بوشم عاشق بو کیف و دفتر و مداد نو هستم چون بو مدزسه رو برام داره چقدم بازی میکردم  استارتر دستت دردنکنه من که از خوشی اشکم جاری شد نصف شبی

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
وای من لیوان اینو خریدم اتفاقا همین امشب برا دخترام درست کردم هی میگفتن مامان عالیه هی اسمشو میپرسید ...

عزیزم تونستی بگو چه جوری درست کردی ممنونم ...😍🌷

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

شربت آبلیمو درست کردم بعد شوهرم ریختش داخل یه قوطی شیر دورش یخ ریخت یه ذره ثعلب هم زد چون شیر نداشتم نریختم بعد داخل یه کاسه بزرگ یخ ریخت قوطی شیر که مواد داخلش بود گذاشت داخلش همینجور هم زد تا شربت سفت شد بعد ریخت داخل لیوان ها چوب بستنی هم کذاشت وسطش یه پنج دقیقه گذاشتم فریزر دراوردم دادم خوردنش

عزیزم تونستی بگو چه جوری درست کردی ممنونم ...😍🌷

البته میتونی آب هندونه یا آب آلبالو یا شربت هاشون درست کنی با شیر قاطی کنی بریزی داخل لیوان بزاری داخل فریزر یه چند ساعتی بمونه قبل سفت شدن چوب بستنی بزار وسطش بعد که سفت شد دراری   اگه دوست نداشتی شیر هم نریز منکه خودم نمیریزم ولی دیدم خیلیا میریزن

البته میتونی آب هندونه یا آب آلبالو یا شربت هاشون درست کنی با شیر قاطی کنی بریزی داخل لیوان بزاری دا ...

ممنونم عزیزم امتحان میکنم ....😍🌷😁