2777
2789
عنوان

سوپریزای تولد شوهرموپرت کردم توسرش

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 23 پست
فکر خوبیه نگه میدارم هر وقت آدم شد بهش میدم

عزیزم چقدر مهربونید شما.بازهم به فکر اینی که بهش بدی البته هروقت خوب شد.انشاالله مشکلاتتون حل بشه

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
نه براش تولد نگیر،بزار همون پدرمادرش براش بگیرن،درکت میکنم چون شوهر منم عین شوهرته

اتفاقا جمعه ها میریم خونه باباش اینها ناهار مطمئنم مادرش براش کیک خواهد پخت منم کادومو نمیبرم پس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه براش تولد نگیر،بزار همون پدرمادرش براش بگیرن،درکت میکنم چون شوهر منم عین شوهرته

میدونم اگر دختر بود طلاق میگرفتم چون دختر ۹ سالگی انتخاب میکنه باکی باشه اما پسر ۱۵ سالگی

آره واقعا بخدا خیلی اوسکولم

خخخ نگو این حرفا دورازجون.مازنها همین هستیم.ولی من دوران نامزدیم روز تولدش براش هدیه خریدم عصرش قراربود بدم بهش بحثمون شد منم مجسمه خیلی شیکی خریده بودم هی گفتم وایسا کارت دارم میخواست با ماشین بره اخرش گفتم ولیسا بیشعور کادو تولدت  بگیر.اونم داد زد منم مجسمه رو اوردم انداختم دم در توسطل اشغال ودرو کوبیدم به هم.از اون به بعد تااااااا به الان هیچی نمیخرم جز گل یا یه قلبی که اسمش توش باشه یا چیزی که ارزشش بیشتراز۲۰تومن نیست

میدونم اگر دختر بود طلاق میگرفتم چون دختر ۹ سالگی انتخاب میکنه باکی باشه اما پسر ۱۵ سالگی

عه.خب دیگه انر کاردبه استخونت رسیده جدا شو پسرت تا۱۵سالگیش پیشته بعدم انتخلب میکنه دیگه.

ممنونم از همدردیت عزیزم کاش یکم غرور داشتم

فداتم.منم ۳ سال عقدمو به زجر گزروندم.الان که عروسی کردم بچه دارم به دردم نمیخوره اخلاق خوبش.