2777
2789

سلام خانمای گل من ۳۹ هفتم لطفا بگید چیکار کنم درد زایمانم شروع بشه 

خواهشا کسی تجربه داره و جواب گرفته بگه 

فقط خطری واسه فسقلی نداشته باشه 😍😍پیشاپیش ممنونم ازتون کلی دعاتون میکنم

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

بچه ها سلام

وقتتون بخیر

خیلیاتون میدونم مشکل های اساسی در زمینه جذب عشق دارید، یا شوهرتون باهاتون بدرفتاری میکنه و حتی ممکن زندگیتون رو به جدایی بکشه

من یه سری کلاس جذب عشق به صورت آنلاین برگذار میکنم فقط ماهیانه 35 هزار تومان!

فردا قراره با گروه جدید شروع کنیم، گروه 10 نفره هست و شامل تمرین های بسیاری میشه که شما اگر به درستی انجام بدید خودتون به صورت هفتگی میتونید پیشرفت رو ببینید. قیمت که باورنکردنی هست و من تمام نمونه رضایت بچه ها رو هم براتون میذارم که خیالتون راحت باشه از انتخاباتون!

کلاس اول فردا شروع میشه و همونطور که گفتم ظرفیت هم 10 نفر بوده که داره پر میشه چون ازکانال اصلیم هم بهش اضافه میشه. اگر میخواید شرکت کنید درخواست دوستی بدید تا آیدی بدم خدمتتون!

مطمئن باشید که زندگیتون با همسرتون و یا شریک عشقیتون دگرگون میشه :)

اب خربزه بخور

خاکشیر بخور

پیاده روی کن رابطه داشته باش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب خربزه بخور خاکشیر بخور پیاده روی کن رابطه داشته باش

واقعا جواب میده اینا ؟؟ 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
فقط میدونم کپسول کرچک‌ بخور پیاده روی کن 

کپسول کرچک خوردم هیچ فایده ای نداشت 😢

دوش آب گرم بگیر زعفرون بخور

زعفرون میگن خطر داره ضربان قلب رو میبره بالا 

به موقه خودش شروع میشه عجله نکن هرچی بمونه بهتره

میترسم ۴۰ هفتم تموم بشه و نیاد 😢

میدونی کپسول کرچک باعث میشه مدفوع ات دفع بشه و تو زایمان اذیت نشی 

😄 اخه میخورم اصلا روم تاثیر نداره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1000498/نکاتی-برای-آماده-شدن-برای-زایمان-طبیعی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰