2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من یه تینیجر هستم

زبانم رو هم رفته خوبه و در حال حاضر هم کلاس میرم و نسبت به هم سالان خودم تو این زمینه موفقم که اون هم به خاطر علاقه و استعداد زیاده.

من توی یه آموزشگاهی تو شهر خودمون که شناخته شده نیست ثبت نام کردم .

به نظر من یا آموزشگاهت رو عوض کن یا در کنارش کتاب های انگلیسی بخون و توی چنل های آموزش زبان عضو شو و پیج های آموزشی رو هم دنبال کن.

خیلی تاثیر داره.

پس با این شرایط چند سال طول میکشه؟ بعضی ها میگن 8 سال

من کانون زبان ایران میرفتم از بچگی قبل کنکور ولش کردم چهارسال بود که میرفتم ۶ ترم مونده بود ممکنه الان برم تعیین سطح ازمون بدم  فعلا هنوز تصمیم نگرفتم اگر حوصلشو داری برو کانون‌زبان ایران

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بهترین اموزشگاه زبان ایران سفیر 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

من کانون میرفتم عالی بود من تا ادونس پیش رفتم برای دانشگاه 1 ساله رها کردم 

زود پیش نمیری ولی من واقعا هر چی بلدم مدیون اونم اصلا یه کتاب میخونم یه فیلم میبینم همش معلمامو دعا میکنم 

باید وقت بزاری یهویی نمیشه دوستم

شما سفیر رفتی ادامه دادی

نه 

اما سفیر شاگرداش قوی هستن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

من از زبان متنفر بودم دوره کودکان  نوجوانان کانونو با تنفر گذروندم ولی بزرگسالان عالی شد من به زبان علاقه مند شدم

البته باید در کنارش خودت تلاش کنی من برای قوی شدن زبانم کلی فیلم دیدم اول بدون زیر نویس ببین بعد با زیر نویس