2777
2789
عنوان

بچه ها حلقه ازدواجمو گم کردم

247 بازدید | 24 پست

دعا کنین پیدا شه

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صلوات بفرست حتما پیدا میشه

فرستادم.هنوز پیدا نشده

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار
فدای سرت.انشالله عشق و دلدادگیتو گم نکنی..😅😅.خواستم یه دعای متفاوت کنم

ممنون عزیزم

من یه دوست داشتم شوهرش سر لوس بازی و لج کردن حلقه اش رو قایم کرده بود بعدم یادش رفته بود چیکارش کرده! هی به دو ستم میگفت تقصیر توئه🤦‍♀️...داستانی بودااااا🤣انشاا... پیدا میشه😍

یه دعاهست مخصوص اشیای گم شده سرچ کن منم گوشوارم گم شده بودخوندم باورتون نمیشه اززیرلحاف تشک اون آخراش پیداکردم جایی که اصلانرفتم 

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
یه دعاهست مخصوص اشیای گم شده سرچ کن منم گوشوارم گم شده بودخوندم باورتون نمیشه اززیرلحاف تشک اون آخرا ...

آره.سرچ کردم.چند بارم خوندم.اصلا انگار آب شده.نمیدونم یهو چی شد

حلقه شوهرم دوساله گمشده پیداش نکردیم هنوز😐😟

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

فرستادم.هنوز پیدا نشده

ببین من آدم خرافاتی و ایشالا ماشالا یی نیستماااا اماااااا

چند بار با یه روش خاص چیزایی که گم و نابود میشدن پیدا شدن

و اون هم خوندن یه آیه خاص بود! خالم واسم میخوند من بلد نیستم، هییییچ وقت بی نتیجه نبود