2777
2789

19 هفته است جنین مشکل مغزی داره ولی میگن تا18 هفته قانونی سقط میکنن می‌شناسید معرفی کنید خیر ببینید

خدایا شکرت برای همه چیز مهربون من

سعی کن دکتر زنانتو راضی کنی بهت نامه بده  دکتر زنلنت اگه بخواد میتونه قرصی شیافی امپولی بده که بیوفتی خونریزی بعد بری با نامش بیمارستان بستری سقط کنی 

هر مطب بری ناقصت میکنن ودستم بند نیس شکایتی کنی 

خودم تواین شرایط بودم میدونم چقد سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن دکتر زنانتو راضی کنی بهت نامه بده  دکتر زنلنت اگه بخواد میتونه قرصی شیافی امپولی بده که ...

زن دادشم با قرص ال دی حامله شده بود همون اول گفتیم بنداز تو انومالی نشون داده مشکل داره الانم هرجا میره میگه تا 18 هفته قانونی ب

بهش گفتن برو بیرون انجام بده جایی رو نمی‌شناسیم که انجام بده

زن دادشم با قرص ال دی حامله شده بود همون اول گفتیم بنداز تو انومالی نشون داده مشکل داره الانم هرجا م ...

اره خوندم توتایپیکت زن داداشته 

باید بری دکتر زنان حالا اگه دکتر خودش قبول نکنه دکتر زنان دیگه که بتونه دس کاری امپولی چیزی بده این بیفته خونریزی بیا بچه توشکم ببخشید چون مشکل داره میگم بمیره بعد نامه وبیمارستان 

هفتش بالاس 

ت مطب ناقصش میکنن یا سقط کامل نمیشه بنده خدا دردسرش میشه 

شماره داشتم باید بگردم اگر نگر داشته بودم برات میزنم ولی هودم مطبو قبول ندارم اصلا 

سعی کن دکتر زنانتو راضی کنی بهت نامه بده  دکتر زنلنت اگه بخواد میتونه قرصی شیافی امپولی بده که ...

چجوری ناقص میکنن یه دکتر امروز بهش گفته بود یه قرص بتونی گیر بیاری بخوری وبزاری تو رحمت خودش به خونریزی میوفته وسقط میشه 

تا سه سال پیش ک تا ۲۰ هفته رو پزشک قانونی دستور سقط قانونی میداد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
چجوری ناقص میکنن یه دکتر امروز بهش گفته بود یه قرص بتونی گیر بیاری بخوری وبزاری تو رحمت خودش به خونر ...

اون برا کسیه که تازه فهنیده حاملس 

جنین اینقدی جاش محکمه با قرص نمیفته 

منظورم از مطب اون دکترهایی یا اصولا ماما که غیر قانونی تومطب خودشون سقط انجام میدن 

نه ۱۸ هفته و۶ روز 

من اشنام نزدیک ۲۰ هفتش بود بچه تو انومالی قلبش بطن چپ نداشت رفت پزشک قانونی سریع نامه سقط دادن.....انومالی وقتش ۱۸ هفته تا ۲۳ هفتس انجامش ...خیلی ها ۱۹ میرن  انومالی...مشکل اگه  تاایید شده ایی باشه پزشک قانونی تا ۲۱ هم نامه میده

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من اشنام نزدیک ۲۰ هفتش بود بچه تو انومالی قلبش بطن چپ نداشت رفت پزشک قانونی سریع نامه سقط دادن.....ا ...

نه غیر ممکنه مگر اینکه جنینش توسونو پزشک قانونی رشد نکرده باسه وهفتش کمتر از نظر اونا باشه وگرنه نمیدن شوخیم ندارن 

نه غیر ممکنه مگر اینکه جنینش توسونو پزشک قانونی رشد نکرده باسه وهفتش کمتر از نظر اونا باشه وگرنه نمی ...

اشنا ما سه سال پیش گرفت ..چون کامل در جریانش بودم...۱۹ هفتگی رفت انومالی ....۱۹ هفتو ۶ روزم سقط قانونی شد..عدم تشکیل بطن چپ

سن سونوشو ۱۸ هفته و۶ روز نهایت زدن نمیدن 

والا پارتی بازی هم نداشت