2777
2789

سلام من پریود خیلی نامنظمی داشتم، دکتر بهم قرض مدروکسی پروژسترون داد که از ۱۵ تا ۲۵ پریودم بخورم، همیشه سر تاریخ پریود می شدم، ماه پیش یه روز عقب انداختم، تستم مثبت شد بعد رفتم آزمایش عدد بتا ۱۵۰ بود دو روز بعدش اومد ۹۰ و همین جور پایین تر تا پریود شدم، دوباره مدروکسی رو خوردم به امید اینکه سر تاریخ پریود بشم ولی الان یه هفته گذشته نشدم، این ماه فولی بالغ نداشتم سایز فولی ۱۱ بود، سینه درد شدید و احساس سنگینی توی سینه داشتم که الان بعد یه هفته تموم شده، به نظرتون ممکنه باردار باشم؟ کسی تجربه ای داره؟ اصلا دل تست گذاشتن ندارم 😔😔😔

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه خوردی؟یا باهاش قرصی خوردی که اثرشو برده یا بارداری

نه اشتباه نخوردم مثل همیشه خوردم ولی من فولی بالغ نداشتم برا بارداری سایز فولی ۱۱ بود

معمولاا هفت الی ده روز بعد از تاخیر پری بی بی میزنن... علایم بارداری هم شبیه بارداریه الان تست بزنی ...

امیدوارم ختم بخیر بشه

من خودم امروز پری شدم بالاخره کلی استرس داشتم ولی شدم بالاخره

چند روز عقب انداخته بودی؟ دوست داشتی پریود بشی؟

منم بعد سقط قرص سپروترون کامپاند خوردم برا جلوگیری الان ده دوازده روز گذشته پریود نشدم. نمیدونم جریا ...

ان شالله که خیره، ❤

چند روز عقب انداخته بودی؟ دوست داشتی پریود بشی؟

اره من برای جلوگیری خورده بودم من هنیشه بیت و هشت م برج پریود میشدم با یاز راحت بودم دقیق بود اما روکین خرد فاتحه زد ب پزیودیم ۸ روز زودتر شدم ولی بعد اتمام اخرین قرص روکین پنج روز بعدش شدم یعنی امروز صبح 

اره من برای جلوگیری خورده بودم من هنیشه بیت و هشت م برج پریود میشدم با یاز راحت بودم دقیق بود اما رو ...

پس خوبه، من مدروکسی می خورم همزمان در حال اقدام هم هستم