2777
2789
من باهاش قهرم به شوهرم زنگ میزنه کلا صبح تا شب گوشی دستشه از برادراش آمار میگیره

منو که رخت خواب برای نامزد سابقم پهن میکرد خودش (امیدوارم متوجه شده باشی) دیگه از هرچی ازدواجه متنفر شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافیام همه مادرشوهراشون خوبه حتی همون دوستم مادرشوهرش حلوا حلواش میکنه میزاردش رو سرش ولی خودش از ...

منم به همه میگم بهترین مادرشوهر دنیا رو دارم ولی کثیف تر از این ادم ندیدم

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  
منو که رخت خواب برای نامزد سابقم پهن میکرد خودش (امیدوارم متوجه شده باشی) دیگه از هرچی ازدواجه متنفر ...

😕😩

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
من ظاهر مادرشوهرم و رفتارشو جلو بقیه باهام ببینی میگی عجب فرشته ای نصیبش شده ولی فقط خودش و من میدو ...

نه خب خود دوستمم میگه ک خوبن اما کلا خوشش نمیاد با خانواده شوهر رفت و امد کنه

بقول خودش خانواده شوهری نیستم

منم به همه میگم بهترین مادرشوهر دنیا رو دارم ولی کثیف تر از این ادم ندیدم

ای بابا

ولی خدایی من حتی مامان خودم بعد ۸ سال ی ایراد از رنگ روسری عروسمون نگرفته 

بنظرم خوبی خوبی میاره حتما مادرشوهرت خودش خوب نیس ک راضی نیستی ازش

چرا بدجنس

یهو با جاریم جفت میشن که منو اذیت کنن همینطوری یهویی😂 

مثلا چند وقت پیشا جشن دختر عمو شوهرم بود توخونه گرفته بودن 

با جاریم رفتن یه گوشه نشستن به من چپ چپ نگاه میکردن و حرف میزدن خودمم هنگ کردم که ینی چی بعدم هیچی نگفت و داشت میرفت خونه 

وقتی یه جایی میرمم بهش نگم انجا ببینتم محل سگم نمیزاره ولی من میرم سلام میکنم میبینم اهمیت نمیده برمیگردم 

کلا یهو چپ میشه بی دلیل شوهرمم میگه مامان من اینجوریه دیگه عزیزم مهم نیی😂فقط خوبه قبول داره

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍
یهو با جاریم جفت میشن که منو اذیت کنن همینطوری یهویی😂  مثلا چند وقت پیشا جشن دختر عمو شوهرم ب ...

ای بابااااااااا

چ رفتارای بچگانه ای

شاید جاریت پرش میکنه

اگه اینطوریه ک‌حق داری دلخور بشی

ای بابا ولی خدایی من حتی مامان خودم بعد ۸ سال ی ایراد از رنگ روسری عروسمون نگرفته  بنظرم خوبی ...

خوب نیست دیوونهس وحشیه اصلا نمیدونم راجبش چی بگم به خدا من با همه جور ادم کنار می یام اینو نتونستم کاریش کنم

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  
ای بابااااااااا چ رفتارای بچگانه ای شاید جاریت پرش میکنه اگه اینطوریه ک‌حق داری دلخور بشی

جاریم به شدت دو رو هست 😊 

میاد پیش من یه چیز میگه 

پیش مادر شوهرم یه چیز دیگه منکه هردوشون خوب شناختم تو عقد خیلی اذیت بودم همشم با شوهرم بنده خدا درگیر بودم واسه اینا چقد الکی قهر کردم ولی الان دیگه نه خیلی ریلکس و بی تفاوت 

تو چشنم بیشتر ابرو خودش رفت ☺

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍
خوب نیست دیوونهس وحشیه اصلا نمیدونم راجبش چی بگم به خدا من با همه جور ادم کنار می یام اینو نتونستم ک ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️حتما حسودی میکنه ب رابطتتون

جاریم به شدت دو رو هست 😊  میاد پیش من یه چیز میگه  پیش مادر شوهرم یه چیز دیگه منکه هردو ...

اوههههه پس بگو قضیه از کجا اب میخوزه

عجیب ملت بدجنس شدنا بگو سرت تو زندگی خودت باشع

افرین خوب کاری میکنی بخاطر اونا زندگی رو ب کام خودت و همسرت تلخ نکن