2777
2789

من بعد جواب کنکور رفتم انتخاب رشته کردم حالا میبینم ک هیچ کدومو دوس ندارم بعد اگه یکی از اینارو روزانشو قبول شم بعد نرم میدونین ک سال بعد ازکنکور محروم میشم😔.امکانش هست ک هیچ کدوم ازرشته هایی ک زدمو قبول نشم یعنی وقتی نتایج اومد بنویسه هیچی قبول نشدم که بتونم بمونم واسه سال بعد؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه روزانه قبول بشی و نری محروم میشی

ولی اگه شبانه و غیر انتفاعی و...بیاری میتونی نری!

با این حجم بالای پذیرش دانشگاها فکر کنم همه یه جایط قبول میشن!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

بله میشه ممکن پشت کنکور بموند سال بعد دوباره کنکور بدهید ولی اگه رشته قبول نشوید حیف چون خودتان انتخاب کردین پس انتخاب رشته کردین ادامه بدهید پشیمان نمی شوید ولی تا سال بعد مبحث درسی عوض نیشه مطلب یادتون میره 

درصدش كمه چون فعلا كه همه قبول میشن خیییلی كم پیش میاد كسی هیچی قبول نشه. باید ببینی كنكورتو چطور دادی خیلی بد بوده باشه ممكنه قبول نشی

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم
آخه چن تا بیشتر انتخاب نکردم

پس احتمالش هست قبول نشی

بستگی به رتبه ت داره

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!