2777
2789
عنوان

خانواده خودمون و خانواده همسرمون

182 بازدید | 19 پست

سلام خانما خوبین جیگرطلاها

یه سوال دارم

با توجه به اینکه اکثر تاپیک های نی نی سایت درباره خانواده ی همسر هست آیا کسی هم هست که بیاد بگه

خانواده ی همسرم از خانواده ی خودم بهترن؟؟؟ 

اگه آره چرا تاپیکی دربارش زده نمیشه؟؟؟ 

یعنی همه ی خانواده ها با دختراشونو داماداشون خوب و محترمانه برخورد میکنن؟؟؟ 

خانواده همسر من خیلی خوبن. خیلییی

ولی بازم خانواده خودم بهترن

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر خانواده ای یکسری ایرادها داره ، منتهی اکثرا عیب های خانواده شوهر را بزرگتر میبینن و عیب های خانواده خودشون به چشمشون نمیاد ...مثلا خانواده شوهر من اشخاص خوبین اما بیش از حد میخوان همه جا با هم بریم و چون توی یک ساختمان هستیم ، توقع دارن هر روز دو بار بریم پیششون

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
هر خانواده ای یکسری ایرادها داره ، منتهی اکثرا عیب های خانواده شوهر را بزرگتر میبینن و عیب های خانوا ...

ماهم تویکساختمونیم ک الان دلم پره ازم توقع زیادی دارن .خانواده خودم اینطوری نیستن

بله من

اقوام خودم خیلی به همسرم بی احترامی میکنن

دلیلشون هم فقط اینه که چرا نرفتم زن پسر اونا بشم

از عمو گرفته تا دایی و...

ولی سمت همسرم هرچقدرم باهات بد باشن جلو جمع ابرو داری میکنن و سلام میدن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ماهم تویکساختمونیم ک الان دلم پره ازم توقع زیادی دارن .خانواده خودم اینطوری نیستن

هر خانواده ای یه مدلی هستن دیگه ، باید یه جوری باهاشون کنار اومد 

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

به نظرم هیچ کس کامل نیست. اگه بخوایم منصف باشیم.

خانواده همسر من به حز دخالت کردن تو عقاید دیگران بدی دیگه ای ندارن. که این همه خوبیاشونو تحت شعاع قرار میده.

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر

مساله اینه که اگه خانواده خود ادم به ادم بدی کنه باز میگی یه حقی گردنت دارن پدر مادرن بالاخره بزرگت کردن ، ولی خوب خیلی زور داره یه غریبه بیاد ازار و اذیت کنه ، و من دیدم اکثرا اگر خانواده د۷تر بدی کنن دختر بهشون یه اعتراضی میکنه یه حرفی بهشون میزنه سعی میکنه هوای شوهرشو داشته باشه ولی اونایی که میبینی گله دارن از خانواده همسر بیشتر گلشون مربوط به حمایت نکردن همسرشونه و همسرشون حتی قبول نمیکنه خانوادش مقصرن  ولی دختر بیچاره سریع قبول میکنه تقصیرات خانواده خودشو