2777
2789
عنوان

کیا با بچه طلاق گرفتن.

729 بازدید | 17 پست

8 ساله ازدواج کردم شوهرم از همون اول بد دل بود وقتی تو خیابون میرفتیم تا یه مغازه نگاه میکردم دعوام میکرد میگفت اینور اونور و ناگه نکن دوسش داشتم زود بچه دار شدیم ومتاسفانه دوتا بچه دارم.8سال که یا بیکاره یا شغل مقطعی و کم در آمد داشته همش تو خونه رو مخم بود من شاغل بودم از اول بابام بهم خونه داد وامشو گذاشت در اختیار خودمون قسطامو خودم دادم خرج خونه دادم هیچی از خودم ندارم از بس خرج زندگی کردم یه ماه پیش میخواستم جدا شم اما مادرم ناراحت شد گفت یه پولی میدم شوهرت مغازه بزنه پوولو گرفت یه تشکر نکرد همیشه از من وخاوادم طلبکاره خانوادش موقع عروسیمون هیچی کمک نکردن همش از من و خانوادم از سر دلسوزی ومحبت هواشو داشتن ...اما اون همیشه تو خونه بهم بی احترامی میکنه  ...لالی .کری کوری ....و خیلی حرفای دیگه همش تو خونه دستور میده منو مثل اسیرش میدونه خسته شدم ازش خواستم توافقی طلاق بگیریم تا مهرمو ببخشم الان بچه ها رو میخواد تا طلاق بده خودم هم تا 7 سالگی میدونم حضانت باهامه اما دو دلم هم نمیتونم ازشون دل بکنم هم سختمه دوتا بچه رو نگه دارم با این هزینه هایی که هست .دلم گرفته دارم گریه میکنم نمیدونم چیکار کنم

داری مهرتو میبخشی بعد حضانت بچه ها هم میدی...ازطرفی با وجود خرج نمیتونی اونارو نگه داری..اگر فکر میکنی پدرشون خوب میتونه خرجشون کنه مواظبت کنه ازشون بزار بزرگ کنه!

دخترم یعنی دنیام همسرم یعنی زندگیم

عزیزم گریع نکن تورو خدا اگه زندگیت جا داره بمون چاره چیه طلاق بگیری بدتره 😭😭😭

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گریع نکن تورو خدا اگه زندگیت جا داره بمون چاره چیه طلاق بگیری بدتره 😭😭😭

زندگی که توش زن خرجی بده هم بیرون کار کنه هم خونه .هم از شوهرش بی احترامی و بی محبتی ببینه زندگی نیست که ....

زندگی که توش زن خرجی بده هم بیرون کار کنه هم خونه .هم از شوهرش بی احترامی و بی محبتی ببینه زندگی نیس ...

میدونم فک میکنی نمیفهممت 😭😭ایشالله بهترین ها پیش بیاد برات 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
داری مهرتو میبخشی بعد حضانت بچه ها هم میدی...ازطرفی با وجود خرج نمیتونی اونارو نگه داری..اگر فکر میک ...

من تعجب میکنم چجوری بچه ها رو میخواد خونه که نداره در آمد هم نداره.شاید تعجب کنی اون میخواد منو اذیت کنه اینطوری شرط گذاشته چون میدونه به بچه هام وابستم اما من هم چون دوست ندارم بعد از طلاق راحت بره زن بگیره میخوا م بچه هام رو بندازم گردنش ولی از طرفی خودم هم باید غصه بخورم

من تعجب میکنم چجوری بچه ها رو میخواد خونه که نداره در آمد هم نداره.شاید تعجب کنی اون میخواد منو اذیت ...

عزیزم تو اگر میخوای این زندگی خارج شی دیگه نباید برات مهم باش شوهر ثابقت چکار میکنه نمیکنه ...دستش نقطه ضعف دادی اونم استفاده کرده( بچه هات)

دخترم یعنی دنیام همسرم یعنی زندگیم
میدونم فک میکنی نمیفهممت 😭😭ایشالله بهترین ها پیش بیاد برات 

نه اینطوری نیست ...من عاشق زندگیم بودم .اما قبل از تولد بچه دومم میخواستم جدا بشم خانوادم نذاشتن دومی ناخاسته بود هرکاری کردم سقط بشه اما انگار خدا نخواست.همش بهم بی احترامی میکنه دیگه اینبار مادرم هم فهمیده چقدر این بشر پر رو هست گفت داری مهرتو میبخشی چرا دردسر بزرگ کردن بچه ها برای تو باشه بده بزار خدشون بزرگ کنن ..منم دیدم راست میگه از اول زندگی جهاز رو بابام کامل داد یه تیکه هم اونا ندادن خونه هم داد بهم.سیسمونی داد واسه بچه هام .خرج عروسی هم  خودم داشتم به شوهرم کمک کردم که اگه میدونستم اینقدر بی صفته اینکارو نمیکردم اونوقت دعوامون شده بود به مادرم پیامک داده با این دختر تربیت کردنت

عزیزم بچه هات که گناهی نکردن اگه میتونی بمون بخاطر بچه هات ولی اگه دیگه راه نداره حتما بچه هات رو از ...

اره طفلیا میدونم ولی نمیتونم ادامه بدم یه حرفایی میزنه آدم دیوانه میشه واقعا تحملم کم شده حوصله بحث کردن ندارم من خیلی تحمل کردم دیدم اصلا سکوت و تحل من هیچ اثری روش نداره