2777
2789
عنوان

لکه روی بازو پشت سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 9112 بازدید | 25 پست

حالا نمی دونم منم مشکلم مثل شماست یا نه 

من تا جایی که میدونستم خیلی سفید بودم تقریبا دیگه میشه گفت از۷سالگی لک روی بازهامو یادمه و رنگ گندمی شد نه یه دفعه مثلا تو سن بلوغ به طور مشهود سفید نبودم 

خلاصه الان بازوهام و کمرم و باسنم رنگشون تیری ولی بقیه بدنم گندمیه روشنه هرکس صورت و دستامو گردنمو ...ببینه فک می‌کنه رنگم خیلی روشنه ولی متأسفانه اون قسمتایی که گفتم دچار غیبت 

دکترم نرفتم من نمی دونم برم

الان متوجه شدم از کبد هست خیلی ب فکر افتادم که آزمایش بدم.. 

مخصوصا هم که در شرف ازدواجم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا نمی دونم منم مشکلم مثل شماست یا نه  من تا جایی که میدونستم خیلی سفید بودم تقریبا دیگه میش ...

سلام عزیزم من بعد چند ماه تکست شما رو خوندم باید بگم من هم دقیقا همینطور هستم تا یه جایی که فکر میکنم مربوط به کودکیم بود بدن سفید و یکدستی داشتم از یه سنی به بعد لکه های قهوه ای رنگ روی پوستم ایجاد شد و انقدر ریز و پر تجمع هستند که همیشه فکر میکردم چرا بدنم چند رنگه گاهی ام دوستانم مسخرم میکردن تا یه سنی اصلن اعتماد به نفس نداشتم پیش کسی لباس عوض کنم اما توی سن ۱۹ سالگی دیگه یهو اعتماد به نفسم رفت بالا حتی دوست پسرم کل بدنم رو دید و اصلن هیچی دربارش نگفت یعنی اصلن براش شاید اهمیتی نداشت . البته من نمیدونستم بیماریه همین امشب داشتم دربارش مطالعه میکردم که به نظر شما برخوردم 

البته باید بگم که مردها به اندازه خانوم ها به پوست اهمیت نمیدن البته مهمم نیست مردا به چی اهمیت میدن چون نوشته بودی در شرف ازدواجی خواستم تجربم رو باهات درمیون بزارم از لحاظ جنسی برای مرد ها اندام و هیکل خیلی مهم تر هست تا پوست و صد البته نظر من اینه که مهم نیست که مردا ما رو بپسندن یا نه مهم خودمونیم که خودمون و دوست داشته باشیم و البته باید بگم من هم نگران پوستم هستم چون میترسم پیشروی کنه و کل بدنم رو دچار کنه 🥺

این لکه هاازکبدبایدپیش دکترطب سنتی رف غذاهای تند وچرب وحساسیت زا مثل بادمجون و  چیپس پفک اصلانبایدخورد ناشتا خاکشیربخورعدس وکاسنی خیلی خوبه من خودم این مشکلوداشتم خوب شدهمه ایناروکه گفتم حذف کردم و زایمان طبیعی داشتم که بعدش پوستم ازاین رو به اون روشدانگارخون کثیفم خارج شد تجربیاتم بودشایدبه دردکسی خورد😊