2777
2789

خانومای باردار اگر میخواین بچتون آروم و صبور بشه حتماااا خرما زیاد بخونید و به خرما سوره والعصرو بخونید و فوت کنید ک غذاتون خرما باشه.  

و هم هرشب سوره محمد رو بخونید یا گوش کنید.

من و همسرم هردو عجول و زودجوش هستیم. اما خدا بهمون یه فرزند داده که الحمدالله رب للعالمین به لطف خدا با خوندن سوره محمد و خوردن خرما ، واقعاااا واقعاااا ب تمام معنا صبوره. الان ۶ ماهشه.ما تو این ۶ ماه اذیت از این بچه ندیدیم ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم....

حتما انجام بدین ان‌شالله به لطف خدا فرزند شمام صبور میشه. و البته جذاب..... 

خوشگلی بچه جای خودش 

اما خداوکیلی انقدر که خوندن سوره یوسف به سیب برای زیبایی جنین طرفدار داره و همه میدونن ، کمتر کسی از مداومت بر سوره محمد و خوش اخلاق و صبور شدن بچه اطلاع داره.

ان شالله بحق ۶ ماهه امام حسین خدا به همه کسایی که دلشون بچه میخواد و بچه دار نمیشن ، همین امسال دامنشون سبز بشه 

بخدا دعای این شبهای من از ته دلم همین بود.... 

التماس دعا

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سر دوتا فرشته هام هم ختم قران کردم هم سوره عصر زیاد خوندم و خرما و ..... هر چیزی که باید رعایت م ...

الحمدالله ..... خدا حفظشون کنه

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

من سوره عصر خیلی میخونم،سوره محمد نهایتا ده بار گوش دادم همش،خرما هم خوردم،نه خیلی زیاد

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
دختر عمه منم  تند تند خرما خورد تو بارداریش   بچش هم  صبوره هم باهوش

من خیلییی خرما دوست دارم خیلی میخورم همین الانشم.

من سوره عصر خیلی میخونم،سوره محمد نهایتا ده بار گوش دادم همش،خرما هم خوردم،نه خیلی زیاد

من از اول بارداریم هرشب خوندم تا جایی ک تونستم 

بخون حتی اگر فردا زایمانت باشه از ته دلتم از خدا بچه اروم بخواه.

حتما منتظرا رو هم دعا کن