2777
2789

سلام خانوما 

امروز سالگرد ازدواجم بود . دیشب سر یه حرف خیلی بیخود مثلا دلخور شدم و اومدم پیش دخترم خوابیدم . شوهرم هم اصلا نگفت بهم بیا تو تخت بخواب گرفت خوابید راحت .

امروز از صبح منتظر بودم بهم تبریک بگه اما خبری نبود 😢 فکر کردم حتما یادش رفته ، حدود ساعت یک ظهر یه پست گذاشتم تو اینستام و تگش کردم تا یادش بیاد مثلا . مطمئنم دیده اون رو چون دهها کامنت زیرش رفت و اینستاش هم مرتب چک میکنه . اما بازم چیزی نگفت 😢

یه ساعت پیش تقریبا اومدم دخترم رو بخوابونم همونجا تو اتاق دخترم بالش و پتوی خودمم اوردم و دراز کشیدم 

بهش پیام دادم فیلم میبینی گفت اره 

و بعدش پیامهای پست بعدی که می زارم 👇🏻

الان تو اتاق دخترم هستم و اشک چشمام خشک نمیشه نگران جنینم هستم انقدر دلم شکسته که یه چیزی انگار تو سینم میسوزه نمیتونم خودمو کنترل کنم 

فکر میکنم دیگه دوستم نداره و براش ارزشی ندارم

نمیخوام تنها بخوابم و از طرفی هم نمیخوام برم تو اتقام فکر کنه خودمو کوچیک میکنم و غرور ندارم 

بگین چکار کنم ؟

با حیوانات مهربون باشیم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

عزیز من

همین توقعی که شما از همسرتون داشتید ایشونم از شما داشته

همسرتون هم همین فکرو خیال هارو میکردن

چرا ما زنا سریع دنبال سوژه ایم که فکر کنیم طرف مقابل مارو دوست نداره؟ 😅

آیه نازل نشده که حتما آقایون تبریک بگن اول

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
دوسم نداره چیه؟اتفاقا منتطر بوده اول شما تبریک بگی

منم منتظر بودم اون بگه 

گفتم صبر میکنم ببینم اصلا یادش هست یا نه وگرنه بهش تبریک میگفتم 

با حیوانات مهربون باشیم 🥰

خیلی بچگانه ست کار هردوتون هر چند خودمم ازین کارا زیاد میکنم😂

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
منم منتظر بودم اون بگه  گفتم صبر میکنم ببینم اصلا یادش هست یا نه وگرنه بهش تبریک میگفتم

خب تو‌ پست گذاشتی دیگه خودش تبریکه 🤔

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️

من امسال سالگردازدواجمون برعکس هرسال نمیخوام کیک بگیرم وجشن خودموگول بزنم میخوام شمع سیاه بگیرم لباس سیاه بپوشم به خاطربختم گریه کنم

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘