2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه طرز فکری واقعا جای تاسفه

یبار رفتم دیدم شما نرفتی طرز فکر من ایراد داره ...

بعضی اقایون حتی بچههاشونم نمیبرن 

از بس بعضی ها بی چاک و دهنن

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 
ياد سحر قريشي و منقلب شدنش افتادم با خوندن اون كامنت🤦🏼‍♀️

بعضیا زنو فقط اینچیزا میبینن

خب تعجب نداره

دید محدود

طرز فکر محدود

بهتر ازین نمیشه

کاربر قدیمی هستم، چون تاپیکام حذف نشد مجبور شدم با کاربری جدید بیام.

من علاقه ای به رفتن به استادیوم ندارم ولی این حق بانوانی هست که خیییلی فوتبالین و هیجان دارن 

بنظرم باید اول جایگاه جدا و در شان بانوان ساخته بشه و صد البته آقایون هم ادب رو رعایت کنن و مثلا برای فحاشی جریمه در نظر گرفته بشه تا کم کم فرهنگ سازی بشه 

اونى كه فحش ميده بى شان و شخصيته نه اونى كه بخاطر علاقه اش به ديدن مسابقات ورزشى ميره استاديوم و... ...

والا بعضی از تیما واقعا هوادارای با شخصیتی داره💙💙💙💙

متاسفانه من چون دوسام پرسپولیسی بودن مجبور شدم با اونا برم هر لحظه میترسیدم بفهمن بهم تجاوز کنن 

هر چند مثه من اونجا زیاد بودن 😁

یبار رفتم دیدم شما نرفتی طرز فکر من ایراد داره ... بعضی اقایون حتی بچههاشونم نمیبرن  از بس بع ...

بله ایراد داره 

دوباره بخون چی نوشتی

ایرادشو میفهمی

اگر هم نفهمیدی دیگه بحثی نیست

کاربر قدیمی هستم، چون تاپیکام حذف نشد مجبور شدم با کاربری جدید بیام.
یبار رفتم دیدم شما نرفتی طرز فکر من ایراد داره ... بعضی اقایون حتی بچههاشونم نمیبرن  از بس بع ...

محيط و وقتي مثل چاله ميدون كنن و بگن خونواده ممنوعه همين ميشه عزيزم مطمين باش با رفتن خانوما هركسي ب احترام ناموس خودش مودب ميشه خب اقايون ٢نفر تنها كنار هم باشن حرفاشون منشوريه چ برسه ب ١٠٠٠٠٠نفر !!! 

بعضیا زنو فقط اینچیزا میبینن خب تعجب نداره دید محدود طرز فکر محدود بهتر ازین نمیشه

حالا اقايون و ميشه ي جوري هضم كرد حرفشون رو اخه خانوماااا بايد پشت هم باشن اونا چراااا🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دوست داشتن یا نداشتن یه بحثه اینکه اجازه ورود بهمون‌نمیدن یه بحث دیگه 

به نظرم این حق ماست که اجازه داشته باشیم بریم

اینکه بریم‌یا نریم‌باید به عهده خودمون گذاشته بشه 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت