2777
2789
عنوان

خداحافظی از بچه های نی نی سایت

221 بازدید | 17 پست

سلام دوستان مدتی ک اومدم نی نی سایت  شاید ندیدمتون  اما برخورداتون  محبتتونو تو دلم جا کرد   خیلی چیزارو اینجا خوندم یاد گرفتم دعاها ختم ها  و خیلی چیزای دیگه مشکلاتا  

ازخدا میخوام مشکلاتتون حل شه دعا کنین برای منم اگ خواستین  دعا کنین خدا زندگی مو  حفظ کنه  ازتون خواهش میکنم از ته قلبتون برام دعا کنین ک  خدا خودش کمکم کنه زندگیم حفظ شهونیتم براورده براتون ب نیت همه تون  تعدای صلوات میفرستم خدا نگهدارتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم انشالله که تنت سالم دلت شاد، و سال بعد بیای تاپیک بزنی و بگی مشکلاتم حل شد؛ حتما بیای گلم، چون میدونم از لحنت آنقدر مهربونی که خدا قلب مهربونت رو بی جواب نمیزاره 😊

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
والله بخدا تو این دوره زمونه همه این حسو دارن باورکن ما زندگی نمیکنیم فقط نفس میکشیم همین...زندگی خی ...

خیلی از خیلی رد کرده تنها دعایی ک ورد زبونمه همینه خدا مواظب زندگیم باشه چون تنها روزنه ی الانم شده