2777
2789
عنوان

نرفتن آزمایش خون غربال دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 44 پست

منن فردا سونو انومالی دارم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
برای غربال گری اول، فقط سونو داد که ان تی خوب بود و ان بی مشاهده شد خون مرحله اول رو هم نرفت برای ...

اول رو باید میرفت حتما مهم بود 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای غربال گری اول، فقط سونو داد که ان تی خوب بود و ان بی مشاهده شد خون مرحله اول رو هم نرفت برای ...

وای مرحله اول که آزمایش خونش خیلی مهمه

چه سرخوشه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

البته خیلیا هم هیچیش رو نمیرن 

من زن عموم نرفت نه سونو نه ازمایشش 

بچشم سالمه 

دیگه توکل به خدا وقتی نداره 

عزیزم خون مرحله اول رو باید حتما میرفت ، این دومی روحتما حتما انجام بده. من به چشم خودم دیدو کسی که مرحله اول خوب بود دوم رو انجام نداد و بچه سندروم داون دنیا اومد

الان که دیگه زمانش گذشته کاریش نمیشه کرد بیمارستان مرحله اول رو میخواد؟

نه عزیزم اصلا ربطی به بیمارستان نداره 

برای مطمین شدن از سلامت جنین هست 

منم در آینده نزدیک اقدامی میشم.میتونم بپرسم این آزمایش ها که میفرستن تو بارداریمثل آنومالی و غربالگری اول و دوم هزینه هاشون چقدره؟بعضی موقع ها میترسم نکنه از پس مخارج بارداری بر نیایم  

♡خدایا شکرت♡

البته خیلیا هم هیچیش رو نمیرن  من زن عموم نرفت نه سونو نه ازمایشش  بچشم سالمه  دیگ ...

بیمارستان برای سزارین ایراد نمیگیرن؟ بعضیا میکن برای سزارین بیمارستان حتما غربال هارو میخواد

بیمارستان برای سزارین ایراد نمیگیرن؟ بعضیا میکن برای سزارین بیمارستان حتما غربال هارو میخواد

اشنای ما طبیعی بود 

سز رو نمیدومم