خانما من ٤ماه پيش يه دوره متفورمين با دوفاستون مصرف كردم ٢ماه بعدش كه ميشه ٢ بيش الان اقدام كردم من ٢ تا سقط داشتم اولين بارداري طبيعي بود دومي با كلوميفن امپول نزدم ولي باردار شدم تو ٣ ماهكي به دليل مشكلات سقط شد الان بعد يك سال و نيم من اقدام به بارداري كردم دوره هام ٢١ روزس از روز ٣ پريود لتروزول شبي دوتا خوردم جون ماه قبلش طبيعي باردار نشدم خلاصه خون ريزيمم نهايت ٥ روزست ديروز وقت پريوديم بود از ٣ روز قبلش دل درد و تخمدان درد داشتم و حرارت بدنم بالاست كلافم تكرر ادرار و نفخ شكم و يبوست دارم همش شورتم خيس ميشه مايع داغ مياد بيرون فكر ميكنم خونه ولي ابه خيلي شفاف بي بوعه توروخدا كمكم كنيد الان باردارم من؟! نميخوام بيبي بزنم الان ميكم زوده جون دورم ٢١ روزست احتمالا دير لقاح انجام شده تا اخر اين هفته صبر كنم خواهشا كمكم كنيد همش كسلم كلافم افسردگي دارم ابراز علاقه بيش از حد به شوهرم ميكنم زير دلم گرم ميشه ولي درد زيادي نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا از زبونت بشنوه خيلي منتظر بچم من تويه نجف زندگي ميكنم تو عراق زن اگر زود باردار نشه يعني مشكل داره و خيلي اذيت ميكننش مخصوصا كه من مشكلات زياد دارم خيلي دعام كنيد