2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چن شبه خیلی منفی شدم بیا بچسبیم بهم دافعه ایجاد کنیم بپوکیم راحت شیم😢😢😢

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

تو چرااا قشنگممم خوبی تو دلتنگت بودم نعلتی😛😍😍😍

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
تو چرااا قشنگممم خوبی تو دلتنگت بودم نعلتی😛😍😍😍

عزیز دلمی بابا کم پیدایییی😍😍😗😗😗

والا ننه آدمیزاده دیه یه روز خوشه یه روز ناخوش😳😧

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

فکر کنم این روزا همه اینطور باشن. تاپیکای نی نی سایت ک پر دعواس😕

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
عزیز دلمی بابا کم پیدایییی😍😍😗😗😗 والا ننه آدمیزاده دیه یه روز خوشه یه روز ناخوش😳😧

چکار کنم درگیر با سن شوریه بچه ام اذیت میکنه کلی

همیشه ب خوشی باشی عشقو نبینم غمتووووو😍😍😍😍😍  

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
از ادمایی ک حالتو بد میکننو امواج منفی میفرسن دوری کن گلم

وضعیتای واتس اپ و اینستارو چیکار کنم خواهر! عکسای جوون مردم رو میزنن دل آدم کباب میشه

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕