2777
2789
پسرم دقیقا 2 سال و 4 ماهشه

یه عادتهای بدی پیدا کرده که خیلی اذیتم میکنه
وقتی با بچه ها بازی میکنه هر کی هر اسباب بازی ای برداره اینم همونو میخواد به یکی دو موردم قانع نیست اگه طرف 10 تا وسیله برداره این عین اون ده تا رو میخواد مال خودش
و اگه اسباب بازی رو بهش نده میزنه تو سر و صورتشون یا با دست یا با هر چی که تو دستشه و این خیلی خطرناکه

کلا با زدنش خیلی خیلی خیلی مشکل دارم
خیلی باهاش بازی میکنم و تو بازی اسباب بازیها رو بین بچه ها تقسیم میکنیم ولی در واقعیت باز همون آشه و همون کاسه

یه عادت بد دیگه ش هم اینه که جدیدا همه چیزو پرت میکنه و خیلی لجباز شده
مثلا ما خیلی ناخوداگاه میاریم بشقاب بچینیم ولی چون ندادیم به این بچینه چنان عصبانی میشه که میاد همه ظرف و ظروفو میریزه رو هم یا پرت میکنه اینور اونور

همه میگن اینا دوره ایه میگذره ولی آخه تا کی؟؟؟
بخدا دیگه خونه بچه دار جماعت نه میخوام برم نه میخوام بیان از بس که همش تو استرس اینم که یه وقت نزنه و لجبازی نکنه

کسی راهکاری داره؟؟؟؟
واسه زدنش و اینکه وسیله هاشو با دیگران قسمت کنه!
و واسه پرت کردن و لجبازی بیش از حدش

سلام محبوبه جان پسر منم دوسالست و عین کارایی که گفتی رو انجام میده و فقط میتونم بگم درکت میکنم
فکرکنم باید بسوزیم و بسازیم
هرشب پیش از آنکه به خواب روی همه آدم ها را ببخش و با قلبی پاک بخواب.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پاینده جون از این بابت خوشحالم که لااقل همدرد دارم و حداقل میتونم اینجوری خودمو قانع کنم که این رفتارها اقتضای سنشونه واقعا موقته و میگذره... ولی واقعا خسته شدم

آره نیلوفر جان خودمم تو فکرم برم پیش مشاور ولی گفتم شاید اینجا کسی چیزی بدونه به دردم بخوره
محبوبه جون پسر من هم 2 ساله هست مثل پسر شماست و امروز خونه ی مامانم اینا از بس سر هر چیزی با خواهرزاده ی 5 ساله ام دعوا میکرد و جیغ میکشید وسایلم رو جمع کردم و اومدم خونه ام

در این سنین ، احساس مالکیت شدید نسبت به هر چیز دارند ، زورگو میشن ، و در علم روانشناسی میگن بچه های دو ساله احساس میکنند که خورشید صبح به خاطر اونا طلوع میکنه و شب به خاطر وجود و فرمان اونا غروب میکنه
یعنی حس میکنند باید تمام کائنات در بست در خدمتشون باشه ، اگه کسی کوچکترین رفتاری خلاف این احساسشون انجام بده آشفته و خشمگین میشن
قرار داشتن در کنار همسالان برای کودک بسیار مفید است. پس برنامه هایی برای بازی با همسالان برای کودک خود تدارک ببینید اما ابتدا اطمینان حاصل کنید که اسباب بازی به مقدار کافی در دسترس دارید! ممکن است کودک شما نتواند به راحتی اسباب بازیهایش را با بقیه بچه ها تقسیم کند، اما شما می توانید با پیش بینی مناسب از بروز مشکل در این زمینه (تقسیم کردن اسباب بازیها بین بچه ها) جلوگیری کنید.

اگر فکر می کنید که کودک دو یا سه ساله شما خودخواه شده است، ممکن است تصور کنید که او را لوس کرده اید. بروز این حالت در کودکان به والدین آنها ربط زیادی ندارد. کودکان در این سن طبیعتا خودمحور هستند. با این حال بهتر است از موقعیتهای مناسب برای نشان دادن رفتار خوب استفاده کنید (استفاده از عباراتی مانند "لطفا" و "متشکرم"، تعریف کردن از کسی که کاری را به خوبی انجام داده است و دادن چیزهای شخصی مانند اسباب بازی به دیگران) و کودک شما هم به زودی این کارها را به اندازه کافی یاد خواهد گرفت. به گروههای بازی کودکان بپیوندید یا اسم او را در یک خانه بازی یا کلاس تفریحی مخصوص این سن بنویسید تا او بتواند مدتی را با کودکان دیگر سپری کند. او به زودی یاد می گیرد که چگونه دوست پیدا کند و چگونه دوستی هایش را حفظ کند و او به زودی یک زندگی فعال اجتماعی را در پیش خواهد گرفت.
"اگر فکر می کنید که کودک دو یا سه ساله شما خودخواه شده است، ممکن است تصور کنید که او را لوس کرده اید. بروز این حالت در کودکان به والدین آنها ربط زیادی ندارد"

چه جمله خوبی! چون همش احساس میکنم من کوتاهی کردم

مرسی بابت نظرت و پیشنهادت... حتما به زودی عملیش میکنم

یکی آموزش قبل از رویا رویی بچه با موقعیت تازه ومشکل ساز ؛مثل همین قرار گرفتن در جمع کودکان

راهکار :داستان وقصه گفتن /تماشای کارتون همراه کودک وتحسین وتشویق کردن کارها که بچه خوب وبد رو یاد میگیره
وتکرار وتکرار آنقدر که شبیه "کد" شوند

دوم یادآوری و آموزش در مرحله عمل : وقتی در اون موقعیتها قرار گرفت با یاد آوری حرفها که زیادهم تکرار شدن وشبیه کد شدن کار آسانتر خواهد بود البته باید ضمانت اجرایی هم در کار باشه
مثال راهکاری : مثلا کودکان بدانند که اگر تفاهم در تقسیم بندی ورعایت نوبت در استفاده از اسباب بازی ها را نکنند همه محروم میشوند میبینید که این روش به طور معجزه آسایی با قاطعیت وبدون خشونت کودکان را همراه وهمدل خواهد کرد
تا جایی که من میدونم این وضع کاملا طبیعی و خوشبختانه گذراست
کتابها و مقالات خیلی خوبی هست
ولی آخر آخرش کنار آمدن و تحمله
البته باید روشهای مناسب برای جهت دهی های مثبت رو هم به کار برد و فراموش نکرد که اینا بچه اند و دارن بچگیشون رو میکنند و عمد و بد جنسی و ... در کار نیست
دارن بچگیشون رو میکنند و عمد و بد جنسی و ... در کار نیست

دقیقا
فقط باید آموزش داد وهدایت کرد وشناخت داد خوب وبد رو ...

چون هرچیزی رو در بچگی یاد بگیرن از همون پایه وشالوده درمراحل بعدی الگو برداری و استفاده میکنند.
هیچ کس از تنبیه حرفی نزد ولی به نظر من تنبیه و تشویق باید با هم باشه.منظورم از تنبیه اینه که به عنوان مثال با رفتاری کاملا ملایم و نه خشن مجبورش کنی به خاطر کار بدی که کرده 3 دقیقه در اتاق دیگری یا جای مشخصی ( که البته براش آشنا و غیر ترسناک باشه ) بمونه و اگر ادامه پیدا کرد این زمان رو کمی بیشتر کنی.من این کارو کردم البته الان دخترم 4 سالشه و واقعا حرف گوشکن و عاقله
سلام دوستان پسر من هم ٢ سال و ٥ ماهشه ودقیقاً تمام کارایی که محبوبه جون گفت انجام میده بعلاوه اینکه خیلی خرابکاره که دیگه کم اوردم . من اومدم یه تاپیک باز کنم که خوشبختانه این تاپیک رو دیدم . همین امشب خونه خواهرم بودیم که نزدیک بود تلویزیون رو بندازه پایین (البته از عمد ) اونم نه یکبار بلکه ٥ بار که منم مجبور شدم بزنمش، چند بارم قندون رو خالی کرد ، بس که خرابکاره الان حدوداً ١ ماه میشه که خونه کسی نرفتم امشبم مجبور بودم برم، واقعاً خسته شدم لطفاً به منم کمک کنید ، ممکنه بیش فعال باشه؟ دوست دارم ببرمش مشاوره ولی اینجا مشاور خوب نیست اگرم باشه خیلی گرونه ممنون میشم کمک کنید،.