2777
2789
عزیزم خود متخصص زنان قطعا اگه ضرر داشته باشه انجام نمی ده ولی معمولا بین هفته 7 و 8 یه سونو واژینال ...

نمیدونم لکه بینیه کلافم کرده.برعکس از شانس من خوره وسط  تعطیلات.امام حسین خودش بهم رحم کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خود متخصص زنان قطعا اگه ضرر داشته باشه انجام نمی ده ولی معمولا بین هفته 7 و 8 یه سونو واژینال ...

عجب!!!!منکه تاحالا ندیدم واسه تشکیل قلب سونوی واژینال انجام بشه..تازه اگه نیاز باشه دکتر اول از خودت سوال میکنه ک میخای سونوی واژینال یا نه.. حتی من واسه بچه اولم ک رفتم هم با شکمی زیاد معلوم نبود گفت واژینال انجام بدم ک دقیق معلوم بشه گفتم نه..البته اون دیگه سقط شد

تواین هفته ها دیگه شکمی نشون میده

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..

[QUOTE=104296659]اگه خیلی نگرانی می خوای یه سر برو بیمارستان، اگه خدایی نکرده مشکلی باشه شیاف بدهند بهت. برو همون بیم ...[/QUOTE

دکترم زنگ زدم تا اول هفته آینده نیست .بیمارستان هم یه کوچیک هس.کارکناش هیچی بارشون نیس.یه دکتردیگه میخام  برم فردا