2777
2789
عنوان

سوال زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 27 پست

یکی دیگه از علت های عفونت زنانه نوارهای بهداشتی هستند

و علت دیگه آب کم خوردن 

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟     اول تو ببین قلب کسی را نشکستی...؟       اینگونه چرا در پی اثبات خداییم! ؟                               همسایه ی ما گشنه و ما سیر بخوابیم...!؟
یکی دیگه از علت های عفونت زنانه نوارهای بهداشتی هستند و علت دیگه آب کم خوردن 

من خیلی کم آب میخورم

رایانم جون مامان خدا تورو برامون حفظ کنه کاش بشه زودتردستاتو لمس کنم پسرم😘😘😘❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس احتمال زیاد از همسرت بهت منتقل میشه.بادمجون واسه عفونت زنانه خیلی بدِ سعی کن استفاده نکنی

ههوووف ینی...هفت ماهه اقدامم این تو باردار شدن موثره بعضیا میگن آره بعضیا میگن نه

شستن واژن با ترکیب آب و سرکه خیلی تو درمان عفونت موثره  

عزیزم از این درمانا واسه کسی تجویز نکنین عفونت قارچی و باکتریایی فرق میکنه آب و سرکه واسه باکتریایه آب و جوش و شیرین واسه قارچی وقتی دقیق نمیگین وضعیت طرف ممکنه بدتر شه چون سرکه واسه عفونت قارچی خیلی بده چند برابرش میکنه

عزیزم از این درمانا واسه کسی تجویز نکنین عفونت قارچی و باکتریایی فرق میکنه آب و سرکه واسه باکتریایه ...

مال من قارچیه

آزمایش قند دادین؟  ممکنه دیابت داشته باشید

آزمایش دادم بم گفتن سرمرزه

مال من قارچیه

اصلا نه جوش شیرین نه سرکه استفاده نکن...فقط قرصایی که دکتر تجویز کرده دوباره بگیر بخور حتما با اپلیکاتور از پماد کلوتریمازول ۵ شب استفاده کن شرت رنگی اصلا نپوش فقط سفید و فقط نخی شرت رنگی خودش عفونت میاره لباس زیراتو هم زیر آفتاب خشک کن یا اتو بکش وسطش قبل استفاده...چند روز اول درمان هم بعد از دسشویی اوجا ر سشوار ولرم بگیر خشک کن...خودتو با دستمتل توالت خشک نکن از دستمال نخی استفاده کن و هر دفعه بشور تو آفتاب خشک کن...جای عمومی یا خونه مردم دسشویی رفتی حتما بیا دوش بگیر و حتما هفته ای دوبار از ژل شستشوی هیدرودرم استفاده کن که حساسیت نمیده خودتم همیشه با آب ولرم بشور آب سرد اصلا نزن

اصلا نه جوش شیرین نه سرکه استفاده نکن...فقط قرصایی که دکتر تجویز کرده دوباره بگیر بخور حتما با اپلیک ...

والا خیلی استفاده کردم از اپلیکاتور اما برامدت کمی خوبم باز برمیگرده اما من با دستمال خودمو خشک میکنم لباس زیر هم ک اصلا استفاده نمی کنم اذیت میشم

ههوووف ینی...هفت ماهه اقدامم این تو باردار شدن موثره بعضیا میگن آره بعضیا میگن نه

موثره گلم.اول عفونت رو درمان کن بعد هم این این اقدامات.

اول اینکه اصلا استرس نداشته باش.بسپار بخدا.هروقت خودش بخواد میده.

قرص یا قطره ویتاگنوس.

بادکش گرم رحم وتخمدان یک شب در میون .همسرت میتونه برات انجام بده.

ماساژ رحم وتخمدان با روغن سیاهدانه.

عسل و سیاهدانه و خرما هم بخور

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
من خیلی کم آب میخورم

من مکرر عفونت میگرفتم دکتر بهم گفت آب بیشتر بخور و...

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟     اول تو ببین قلب کسی را نشکستی...؟       اینگونه چرا در پی اثبات خداییم! ؟                               همسایه ی ما گشنه و ما سیر بخوابیم...!؟